Ringerajin kuvar: lesica RR

- 125 gr putera
- 2 jajeta
- 200 gr šećera
- 1 vanil šećer
- 100 gr topljene čokolade
- 2 dl mleka
- 100 gr brašna
- 1 puding od čokolade
- 1/2 praška za pecivo
- 1 kašičica sode bikarbone
- 100 gr seckane čokolade ili caravella drops

- Umutiti puter sa šećerom i vanil šećerom, pa dodati jedno po jedno jaje, pa istopljenu čokoladu i mleko. Sve sjediniti. Zatim u masu dodati sve praškaste sastojke i lagano umešati.
- Na kraju ubaciti 2/3 seckane čokolade, a ostatak ostaviti za posipanje po mafinima.
- Napuniti do pola korpice ili kalupa, posuti seckanom čokoladom, i staviti da se peče u prethodno zagrejanu rernu.
- Peče se na 175°C 15 do 20 minuta.
Vodite računa da rerna bude doro zagrejana.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2