Ringerajin kuvar: Trcosava
- 125 gr margarina/masla
- 125 gr brašna
- 150 gr šećera
- 175 gr čokolade
- 3 jaja
- 1 vanilin šećer
- Margarin (maslo) otopiti i pomešati sa otopljenom čokoladom. Kada se masa sjedini, dodati šećer i vanilin šećer i mutiti dok se šećer ne otopi. U masu dodati jaja i opet, sjediniti. Na kraju dodati i brašno. Umutiti lagano rukom. Sipati u modle i staviti u frižider dok se ne ugreje rerna. Rernu ugrejati na 200°C, staviti modle i peći cc 8-9 min. Sve zavisi od rerne.
- Ova mera je za 12 normalnih modlica za mafine.
Imala sam problem da nađem pogodan položaj jer mi rešetka nije baš na sredini i dok se na gronji sloj ne uhvati korica, donji deo se previše zapeče i ne ostane lave. Možete direktno u modle, možete i u onim korpicama za mafine.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Cezar salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Pohovane tikvice
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
3