|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Piletina u pikantnom sosu

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: 17 joka
Ključne reči:

image
/11


  • 1 veće pile
  • 400g paradajza
  • 1 glavica luka
  • 2 ljute papričice
  • pola čaše belog vina
  • 1 vezica bosiljka
  • so i biber


  1. Operite i očistite pile, ocediti ga i iseći na manje komade.
  2. Očistite luk i iseckajte, paradajz oljuštite i očistite od semena i takođe sitno iseckajte.
  3. U dubljem tiganju zagrejte ulje i kratko propržite luk. Dodajte piletinu i vino, smanjite temperaturu,poklopite i dinstatati na umerenoj temperaturi pola sata.
  4. U tiganj zatim dodajte paradajz i papričice iseckane i očišćene od semena
  5. Iseckati sitno bosiljak i dodati u jelo.
  6. Protresti posudu, poklopiti i kuvati 1h na sasvim blagoj temperaturi


Ja Jedem uz testeninu, kuvani krompir ili pirinač spremim, ali sve se baš lepo slaže!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Polpetone
Ringerajin kuvar: lanajelena



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here