Ringerajin kuvar: 17 joka

- 1 veće pile
- 400g paradajza
- 1 glavica luka
- 2 ljute papričice
- pola čaše belog vina
- 1 vezica bosiljka
- so i biber

- Operite i očistite pile, ocediti ga i iseći na manje komade.
- Očistite luk i iseckajte, paradajz oljuštite i očistite od semena i takođe sitno iseckajte.
- U dubljem tiganju zagrejte ulje i kratko propržite luk. Dodajte piletinu i vino, smanjite temperaturu,poklopite i dinstatati na umerenoj temperaturi pola sata.
- U tiganj zatim dodajte paradajz i papričice iseckane i očišćene od semena
- Iseckati sitno bosiljak i dodati u jelo.
- Protresti posudu, poklopiti i kuvati 1h na sasvim blagoj temperaturi
Ja Jedem uz testeninu, kuvani krompir ili pirinač spremim, ali sve se baš lepo slaže!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
keksi lize i keks prutici
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Pita bundevara
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2