|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Šišarke na moj način

Ringerajina kuhinja, 22.12.2013
Ringerajin kuvar: minnica

image
/11


  • 250g kornfleksa
  • 200g margarina
  • 100g šećera
  • 200 g čokolade
  • 4 kašike meda
  • 50-100g seckanih pečenih lešnika
  • pola kašičice cimeta


  1. Na tihoj vatri rastopiti margarin, šećer, med i čokoladu. Skloniti sa šporeta, pa umešati u smesu kornfleks, cimet i lešnike i ostaviti da se prohladi. Od prohlađene mase praviti šišarke.


Da bih dobila jednake šišarke, ja napunim smesom plastičnu cediljku za limun iznutra i samo istresem na tacnu. Mogu se stavljati i u papirne korpice.


 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Sočivo sa belim lukom
Ringerajin kuvar: salle
Brzi posni kolač
Ringerajin kuvar: Figaro88



Anketa

PORODICA
bukimuki

koliko cesto kuvate

SVAKODNEVNO (60%)

SVAKI DRUGI DAN (40%)


Ukupan broj glasova: 40

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here