|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

MAMA POSLE POROĐAJA

Prva godina majčinstva o kojoj niko ne govori

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.4.2022
image

Kako se život zaista menja kada postanete mama? Radikalno, više nego što možemo da zamislimo, ali retko ko o tome govori naglas. Kroz duhovite i vrlo stvarne ilustracije, ovo je predstavila mama Lucy Scott. Upravo ovako izgleda prva godina roditeljstva!

PORODIČNI ODNOSI

Biti mama nije lako - kroz ilustracije

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.9.2021
image

Pogledajte niz ilustracija majčinstva, koje pokazuju realne situacije sa kojima su mame suočene!

image

Za početak ne brinite, mrlje znače da su mališani uživali, slobodni, nesputani i neopterećeni. A i kada bratu ili sestri, ili sebi samima nažvrljaju nešto po licu i telu, sve je to deo kreativnog razvoja mališana.

STRANA 1 OD 1



10 stvari koje srećne mame ne rade!
Mi mame imamo naše porodice, naše luke mira, sigurnosti i ljubavi, ali imamo i jedne druge da se podržavamo i budemo tu ...
Dolazak iz porodilišta: sačekajte sa posetama
Kada se rodi novi član porodice, sasvim je razumljivo da se svi njemu bliski raduju i žele da ga vide što pre. Međutim, ...



Click Here