|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

image

Danas je mom sinu 27. rođendan. Da, ove okice, ovi obraščići, transformisali su se u odgovornog mladog čoveka, oca jednogodišnjeg dečaka.

ŠKOLA

Odlaže se početak školske godine? Odluka za 10 dana.

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.8.2022
image

Za desetak dana ćemo videti kakva je epidemijska situacija, pa dati predlog da se početak školske godine pomeri za 7 dana, jer i tih nedelju dana mnogo znači ako može da se izbegne udarni talas kovida - rekao je Tiodorović za Politiku.

OVULACIJA I PLODNI DANI

Oprezno koristite pilule za odlaganje ciklusa

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.1.2022
image

Pomeranje ciklusa je postalo sve učestalije, a naročito je popularno leti. U većini slučajeva nije opasno, ali i te kako može da bude. Zato je važno da pre bilo kakvog igranja sa hormonima posetite svog ginekologa i posavetujete se s njim.

DOJENJE I DOHRANA

Nova hrana u ranom periodu sprečava alergije

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.3.2019
image

Davanje bebi da isproba novu hranu ponekad može biti zabavno, a jedina briga koju bi roditelji trebali imati je pronalaženje telefona kako bi snimili sve te smešne situacije.

STRANA 1 OD 1



Klince je lako usrećiti
Da bi deca bila srećna, dovoljno im je pet pozitivnih događaja u toku dana, koji će "izbrisati" sve što je bilo ne...
VIDEO: Najimpresivnije vezivanje pertli ik...
video
5-godišnji dečak pokazao najimpresivnije vezivanje pertli ikada! Colton je čovek na zadatku i on obavlja posao u minuti....



Click Here