|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Dr Raičević: Male bebe NEMAJU ŠTA da traže na plaži

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.7.2023
image

Doktor Jovan Raičević, pedijatar koji živi i radi u Kotoru, podelio je jedan vrlo važan savet sa roditeljima koji ga prate na Fejzbuku. Savet se tiče odlaska na more sa malom bebom. Evo šta kaže dr Raičević.

NEGA KOŽE

Iskoristi ovo leto maksimalno - uz NIVEA SUN

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.5.2023
image

Zagreb, 30. maj 2023. – Uz kreativnu uličnu umetnost, urbanu muziku i kulinarske specijalitete s potpisom zvezde Masterchefa – Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja u Zagrebu, predstavili smo novitete uz koje će vam NIVEA SUN i ovog leta omogućiti maksimalnu uživanciju.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Sve letnje opasnosti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.7.2018
image

Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmor na plaži, to je sastavni deo leta.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Sunčanje, bebe i mala deca

Autor: MR ph spec Danijela Pecarski | 7.8.2011
image

Bebe i mala deca su znatno podložnija reakcijama na ultraljubičasto zračenje( crvenilo, plikovi, oštećenja kože, prerano starenje, pa i rak kože), jer imaju mnogo osetljiviju i tanju kožu nego odrasli.

VREME SA DETETOM

Mališane puštajte u vodu po pola sata

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.7.2011
image

Morska klima svakako prija dečjem organizmu, a mališani jednostavno obožavaju kupanje u moru, ali da bi letovanje proteklo u najboljem redu roditelji moraju da vode računa o određenim stvarima

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Pravila za prvu pomoć

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.4.2010
image

Nezgode se deci obično ne dešavaju u saobraćaju nego kod kuće ili napolju, u igri. Na sreću, roditelji su uglavnom u blizini, ali bilo bi korisno i da znaju kako da pomognu mališanima.

STRANA 1 OD 1



MAME KAŽU: Beba ima grčeve, kako joj pomoći
Kako pomoći bebi sa grčevima? Pitali smo mame, šta je njima pomoglo kada su se javili grčevi, te vam ovom prilikom pren...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here