|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Dehidracija kod dece je opasna - kako je prepoznati?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.8.2023
image

Ne dozvolite da Vaše dete dehidrira, obezbedite mu dovoljno tečnosti, posebno tokom vrućih letnjih meseci…

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Dr Raičević: Male bebe NEMAJU ŠTA da traže na plaži

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.7.2023
image

Doktor Jovan Raičević, pedijatar koji živi i radi u Kotoru, podelio je jedan vrlo važan savet sa roditeljima koji ga prate na Fejzbuku. Savet se tiče odlaska na more sa malom bebom. Evo šta kaže dr Raičević.

NEGA KOŽE

Recite zbogom umornoj koži!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.10.2020
image

Užurban tempo života, dehidracija i nedovoljno sati sna mogu da utiču čak i na mladu kožu – ona izgleda beživotno i umorno, a počinju da se pojavljuju i prve tanke linije. Zato je važno da koži pružite energiju koja joj je potrebna da bi se zaštitila, sprečila pojavu tankih linija i povratila blistav sjaj. Formulacija nove NIVEA Q10 Energy linije specijalno je razvijena prema potrebama kože mladih žena i sadrži kombinaciju tri antioksidansa.

STRANA 1 OD 1



IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
Vaške i svrab, kako ih prepoznati i kako i...
Ako se otkriju vaške, ne treba zaboraviti da i drugi ukućani mogu imati parazite i zaraziti druge, a pranje kose šampono...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here