|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Poremećaj protivljenja i prkosa kod dece

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.7.2021
image

Gotovo sva deca povremeno ispoljavaju simptome prkosnog ponašanja i da se suprotstavljaju autoritetu. Prkos, gnev ili neposlušnost mogu biti normalne pojave u različitim fazama razvoja, kada deca pokazuju svoju volju, pronalaze svoje mesto u društvu i razvijaju svoje JA.

ODGOJ I RAZVOJ

Umirite prkos kod deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.11.2017
image

Prkos je izraz detetove frustracije i ono ga koristi kad mu je ono za što se bori izuzetno važno. Otpor je uvek odraz potrebe da se nešto promeni u uhodanom sistemu.

OZNAKE:

ODGOJ I RAZVOJ

Kako smiriti prkosno dete

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.6.2017
image

Prkos je izraz detetove frustracije i ono ga koristi kad mu je ono za što se bori izuzetno važno. Otpor je uvek odraz potrebe da se nešto promeni u uhodanom sistemu.

OZNAKE:
STRANA 1 OD 1



Nije prijatno postavljati granice, ali je ...
Biti roditelj jeste zabavan, najlepši, ali i svakako najteži i najodgovorniji zadatak koji osoba ima u svom životu. Svak...
Lepo ste vaspitali decu-da li vam je žao p...
Nijedno dete nije nepomična slika koja se konstantno vlada onako kako roditelji zamišljaju da bi trebalo. Zdrava deca bi...



Click Here