|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Porodični kontekst i interakcije dece sa ADHD om

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.8.2021
image

Međutim, ono što je važno i za roditelje, ali i ljude koji su u kontaktu sa ADHD decom je da razumeju da dete ne radi stvari namerno. Ono se ne ponaša neprimereno jer je bezobrazno ili razmaženo.

ODGOJ I RAZVOJ

IMAMO LI EMPATIJU ZA OSOBE SA ADHD-om?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.7.2021
image

„Da nije ADHD kao dijagnoza preterivanje, zar nisu sva deca aktivna, impulsivna i slabije foklusirana?“

ODGOJ I RAZVOJ

Poremećaj protivljenja i prkosa kod dece

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.7.2021
image

Gotovo sva deca povremeno ispoljavaju simptome prkosnog ponašanja i da se suprotstavljaju autoritetu. Prkos, gnev ili neposlušnost mogu biti normalne pojave u različitim fazama razvoja, kada deca pokazuju svoju volju, pronalaze svoje mesto u društvu i razvijaju svoje JA.

ODGOJ I RAZVOJ

Ispovest mame čije dete ima ADHD

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.2.2021
image

Pročitajte iskrenu ispovest mame čija ćerka ima poremećaj pažnje i hiperaktivnost (ADHD).

PORODIČNI ODNOSI

Poznate ličnosti sa ADHD-om

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.1.2018
image

“Ukoliko ste mlada osoba koju nazivaju čudnom ili drugačijom, ovde sam kako bih Vam rekao da se te kritike ne računaju. Te reči će izbledeti, ali Vi nećete.” Zašto volimo Džastin Timberlejka i druge poznate ličnosti koji imaju ADHD.

ODGOJ I RAZVOJ

Šta je ADD ADHD?

Autor: Bojana Praštalo-Dimitrov, M.Sc. defektolog-oligofrenolog | 10.4.2012
image

To su skraćenice, ADD je akronim od “attention deficit disorder”, a ADHD je akronim od “attention deficit hyperactivity disorder”. Na našem jeziku to bi značilo deficit pažnje, sa ili bez hiperaktivnosti.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Hiperaktivnost se leči

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 16.4.2010
image

Primetili ste da vašeg mezimca ne drži mesto, vrpolji se, nemiran je, stalno nekud juri, svuda se penje, kad s nekim razgovarate, svaki čas vam upada u reč. O čemu se radi?

STRANA 1 OD 1



Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image
Click Here