|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

SVE O BEBAMA

Volela bih DA JE MOJA MAMA OVDE da me vidi kao majku

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.1.2023
image

Obećala sam svojoj ćerki da ću učiniti sve što je u mojoj mogućnosti da budem najbolja majka i uzor koji sam ikada mogla biti. Htela sam da dozvolim sebi da se osećam tužno zbog gubitka majke, ali i da ne dozvolilim da me to spreči da budem divan roditelj.

MAMA POSLE POROĐAJA

10 stvari bih uradila drugačije DA SADA POSTAJEM MAJKA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.11.2022
image

Razmišljanje o tome šta bi ste možda uradili drugačije može vas inspirisati da sada počnete da radite stvari drugačije.

ODGOJ I RAZVOJ

Meni nije trebao vrtić, vrednostima me učila baba

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.7.2022
image

Sve više je modernih vrtića i škola koje deci nude povratak prirodi i “pravim vrednostima“ – drvene igračke, obaveznu muziku i muzičke instrumente, fizičku aktivnost, razvijanje mašte… Nude inteligentne načine provođenja vremena za decu koja (bi trebalo da) su neiscrpan izvor mašte, ideja i inspiracije, piše Nada Veljković za Bizlife.

PORODIČNI ODNOSI

Da li je našim roditeljima bilo lakše nego nama?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.4.2021
image

Prema nedavnom istraživanju, roditeljstvo 1980-ih i 1990-ih godina bilo je puno lakše za naše roditelje nego što je to za nas – bez tehnologije, društvenih mreža ili saveta o bezbednosti koji se sada konstantno menjaju.

TRUDNICA

Pravila koja su morale trudnice da poštuju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.5.2018
image

Bizarna pravila koja su trudnice u prošlosti morale poštovati

STRANA 1 OD 1



Kako odabrati imena za blizance?
Biranje imena za blizance može vam zadati duplu glavobolju! Spremili smo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image
Click Here