|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

Pitajte svog školarca šta želi da radi za vikend

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.10.2023
image

Na platformi Shtreber 20. oktobra je počeo sada već tradicionalni turnir ZdravoRastimo programa, ove godine pod nazivom "Vreme je za ZdravoZnanje”.

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Budimlija Resort – mesto sa dušom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.7.2023
image

Zamislite: budite se uz cvrkut ptica i tople zrake sunca, bez ijednog drugog zvuka da remeti prirodni mir… ustajete i odlazite na doručak, a tamo prepun sto domaćih proizvoda (uštipci, sir, kajmak, prženice, suvomesnato, jaja na više načina, domaće meko pecivo…)...

image

Nakon što se deca prvo zbunjena 'izgube' u prirodi, a zatim u mašti i čudu, ubrzo počinju da se razvijaju veoma brzo usled mnogih prirodnih stimulacija.

ODGOJ I RAZVOJ

Zašto bi planinarenje trebalo biti predmet u školama

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.10.2022
image

Kada, sa rancem na leđima, na minusu, po snegu, ledu i kiši, oni slome svoje psihičke barijere da bi uspešno savladali fizičke prepreke, isti „šablon“ će primenjivati sutra u životu! Vremenom, kako budu odrastali i, srazmerno, planinarski izazovi budu postajali veći i teži, tako će se i oni odvažnije hvatati u koštac sa izazovima u životu.

ODGOJ I RAZVOJ

Meni nije trebao vrtić, vrednostima me učila baba

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.7.2022
image

Sve više je modernih vrtića i škola koje deci nude povratak prirodi i “pravim vrednostima“ – drvene igračke, obaveznu muziku i muzičke instrumente, fizičku aktivnost, razvijanje mašte… Nude inteligentne načine provođenja vremena za decu koja (bi trebalo da) su neiscrpan izvor mašte, ideja i inspiracije, piše Nada Veljković za Bizlife.

ODGOJ I RAZVOJ

IGRA je najvažniji POSAO deteta!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.6.2022
image

Igrajući se dete upoznaje svet. U igri se dete priprema za život. I to je najvažniji posao deteta.

ODGOJ I RAZVOJ

Memedović: ekološku borbu gubimo jer decu nismo naučili

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.4.2022
image

„To smo mi trenutno. Možemo da pričamo da nam je važna ekologija i životna sredina, ali napravili smo ogroman propust, na tome je trebalo ranije raditi, decu je od malena trebalo učiti odnosu prema prirodi, sakupljanju đubreta, reciklaži“, poručio je Memedović.

SVE O BEBAMA

Popularna ruska imena za bebe i njihovo značenje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.1.2022
image

Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu, onda ste na pravom mestu!

IZLETI I GODIŠNJI ODMORI

Budimlija - odmor sa decom koji se pamti i prepričava

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.12.2021
image

Ovo je mesto koje odmara oči, a uz bezbroj nijansi zelene boje, osetismo se toliko bliski sa prirodom već dok smo se uspinjali nad Loznicom do našeg odredišta, a posebno u trenutku kada smo kročili - u Budimliju.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Ko su deca koja nemaju alergije i nisu bolesna

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.5.2021
image

Većina nas se sa radošću seća odrastanja, u kojem je igra u blatu i pesku bila svakodenvna aktivnost, a često i vrhunac kreativnosti.

STRANA 1 OD 2



Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...
U Grčku možete otputovati avionom i autom,...
Ne propustite izuzetno delo Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? grčkog arheologa i pisca Teodora Papakosta...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here