|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 11:27:35   
Misha i Ljisha
Emice polako sigurno je nesto muci cim ti nekad spava celu noc, nije njoj hir da se budi i place. Meni je to sto moja D spava lepo bez budjenja barem par dana bio upravo znak da kad se budi nesto je muci. Prosto su neka deca osetljiva i ne mogu to da prebrode bez nas. Smatram da je moja D takva pa se i salim da ne moze da pr*ne bez meneuser posted image

dobar dan mame. Ja cu D danas ipak kod lekara da vodim, pocela je i da kaslje. Bratanac je moj slinav i on i svi njegovi su bili bolesni pa je mozda nesto zakacila od njih a mozda je i sve to na promenu vremena nemam pojma. Iskreno ne bih se brinula ni najmanje da nije te vakcine. Bojim se da joj organizam nece imati snage da savlada oba istovremeno. A kud ne odlozih jos malo, stvarno dugo nije bila bolesna i bas sam pomislila ide lepo vreme sve je ok i mislila sam da smo gotovi sa smrckanjem do daljnjeg.

Ona sad spava. A i njen bioritam stvarno mora da se menja. Bude zrela za spavanjac u 6 uvece i onda ako okasnim ma 10 min da je stavim u krevet u pravo vreme ona se totalno poremeti, dobije novi nalet snage, pa onda kenjka od 8 uvece do 22h.Eto vec par dana tako, premori se pa ne moze da zaspi i muke zive sa uspavljivanjem. Prosto mora da bude u zenuuser posted image sto ja kazem inace je uspavljivanje katastrofa.

Cekam da se probudi pa da idemo u dz.

Pozdrav mame

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 11:35:07   
emicaa
Svo njeno plakanje i kenkanje u noći je u snu osim kad hoće flašicu,tad toliko vrišti i plače da će nam nekad neko pozvati policiju.a to dok u snu plače mlati rukama i nogama kao blesava i ja onda čekam da se smiri pa da i ja nastavim spavati ali to traje taman toliko da se razbudim.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 11:44:07   
Misha i Ljisha
Mozda sanja nesto i moja D u snu place, ma u snu i ustane, nista ona od toga nije svesna. Bio im uzbudljiv dan. ko zna sta je njima u njihovoj maloj glavici.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 13:04:37   
doktorkakristal
EMICE ili sanja sto ti LJISA kaze ili je mozda nesto zaboli ,zubic ili ima gasove u crevima

_____________________________

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 13:07:43   
emicaa
ja mislim da su prije gasovi jer cim se probudi kaki i bas prducka user posted image da sanja nebi trajalo cijelu noc jer malo se smiri i onda ponovo pocne sa kenkanjem.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 15:29:17   
doktorkakristal
EMICE sto ne bi probala da joj das espumisan uvece pred spavanje pa vidi nakva ce biti noc i pred spavanje joj izmasiraj trbuh maslinovim uljem u smeru kazaljke na satu

_____________________________

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 16:13:15   
Sanjica26 RR
Emice ako je dojis mozda joj smeta nesto sto ti pojedes.
I meni je Sofija nervozna. Preko dana nista ne spava. To prepisujem desnima. Bas je muce.
Kasnije je mm vodi kod dr. Pocela je da kasljuca. Lici mi na laringitis. Nadam se da nisam u pravu.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 19:00:27   
emicaa
Ne dojim je,samo sam prvi mjesec a nisam joj ni hranu mjenjala.svratio je mm do pedijatra pa joj je dao neke kapi za to,daju se po dvije pred spavanje,nadam se da će pomoći....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 21:52:54   
jole82
Dobro veče mame
Danas me zvali da pokupim T iz vrtića..imala 38,2..otisli kod dr, vadili krv...nema bakt upale za sad, sem povičenih granulocita..grlce crveno, a temp kod dr bila 37,5...celo popodne i evo do sad joj nije prešla 37,4...ona se ok ponaša, jede, pije, igra se...sem što joj curi nos i po malo kašljuca od tog slivanja (al to traaaje evo preko dve nedelje) A opet ima nalet izbijanja zuba sa sve kiselom stolicom i smrduckanjem na kiselo iz usta... Pa nam je dr rekla da sačekamo 24 h da vidimo gde sve ovo ide, da li su zubi ili bakterije...pa ako i sutra bude temp. da počnemo s antibiotikom...
Laku noć..mrtav sam čo'ek...a treba i noćas svako malo da se budim da je proveravam..

Emice user posted image za 5 mesec
Sanjice, kako su princeze?
I jedan veeeeliki grliša za Torbicu user posted image

_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 22:13:14   
Tiziana
Jole,kod nas to smrduckanje iz usta,onako malo podseca na aceton ili sl,obicno predhodi nekoj upali grla..Ali da budem iskrena kad su izbijali zubi nisam obracala paznju.Mozda i to ima veze sa tim!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
8.4.2014 22:45:52   
jole82
Tizi..ma Teodori uvek ali uvek kad ima nalet zuba, bude taj zadah (nije na aceton) ne znam kako bih ga opisala ali oseća se onako i kiselkastokao...ma kao da ima 20 godina a nikad nije prala zube...i obavezno ide i jedna do dve stolice koje su redje/kašaste i pored ostalih "mirisa"user posted image oseća se ta ista "kiselina"...to tako bude i u roku od sat vremena od tog zadaha počne i da balavi nenormalno i zadah nestaje..O čemu se tu radi pojma nemam...
Vrlo je moguće da će stvarno bakterije pobediti, ali da su danas pored svega bili i zubi-definitivno jesu, jer svaki put je ovako , a nekad i sa temperaturom...i pre par dana je isto bilo i imala je 37,3 popodne i kao narednih par dana ništa...a napominjem slinava je od 21. marta..tako da dugo se ona bori sa tim virusom, pa nije ni čudo ako imunitet poklekne posle tolike borbe..ipak je ona tek krenula u kolektiv..Al smešno mi je kad pomislim da je najmladja u celom vrtićuuser posted image

Evo upravo sam joj merila ...nema temp, ali se preznojila-legla je sa 37,3(sve mokro gde joj je glavica...pa sam je izmestila u drugi deo kreveca)...36,7 imauser posted image ..pu pu...videćemo sutra šta nosi dan..javljam..i odoh definitivno..


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 7:06:25   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Moja se nesto nadigla rano nije odradila svojih 10 sati eno pijucka kozije mleko pa ce mozda opet zaspati (sve se nadam). U rerni mi je vec Torbicina pitauser posted image (ispada da je dosla do mene i napravila hehehe...Hvala)

Nama ovaj nos izgleda stvarno na promenu jer eto kaze dr nije nista, a juce je znatno manje slinila, a kaze mozda joj je isto od zubica. Jole bas mi zao sto T ima temperaturu od zubica, pu pu pu da ne ureknem moja nije jos nijednom imala temperaturu ali dobro zato se ova moja budi nocu. Svaka beba valjda ima svoje.

Bezveze sto je opet gadno vreme, taman sam mislila danas da je vodim malo na igraliste da se druzi. Kazu lose vreme do vikenda. Ako je vec ovako ne bi bilo lose da Bog malo zalije i moju bastuuser posted image , da ne moram ja ehhehe.... Inace mi je kukuruz kokicar vec jedno 10 cm izbio i bas lepo raste i sve ostalo, ja bas ponosna s tim sto tata nije video gde sam obelezila kraj baste pa mi je jedan deo izsetospremacio user posted image , valjda ce i tu sve nici, taj deo sam poslednji posejala pa jos nista nije niklo. Videcemo.

Imam danas privatan cas prepodne a vrlo moguce i popodne. Nesto mi se ne drzi iako bi mi trebali novci. U pms-u sam pa mi se nista ne radi iskreno. Jutros smo morali da zalozimo vatru, kad ce vec proci ovakvo vreme pa da se ratosiljam te obaveze. (mada smo prosle godine bukvalno lozili do juna meseca-secate se kako je bilo grozno prolece)

Odoh da mi ne izgori pita ehhee...Pozdrav

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 7:32:16   
Ivanka 75
Vidim da svi imaju problem slinavog nisa, ja izludeh!
Taman lrodje, krene jovo nanovo user posted image A jos ne ume lepo da izduva nos pa samo vuce unutra i posle kaki retko. i glas joj bude potpuno drugaciji... Od nove godine, sve u krug...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 7:42:20   
mama micki
Dobro jutro mame. Ja ispratila muža na posao a deca još spavaju. Sara je sad dosta bolje ali Tea ima upalu uva, verovatno od bazena, jer ide na plivanje sa vrtićem svakog utorka. Dobila je panklav da pije i ne ide u vrtić, a meni očigledno ne gine bar još nedelju dana bolovanja. Linčovaće me kad se vratim na posao.user posted image
I nama su problem te sline, što se Sare tiče, samo što se njoj uvek spusti sve na pluća, ja joj čistim nosić, ispiram fiziološkim, izvlačim pumpicom, ali opet se spusti pa zaradi bronhitis.
Ljišo mojoj kad god raste neki novi zubić ona slini i uvek dobije temperaturu, moguće i da je to glavni problem.
Jole, nadam se da se temperatura neće vratiti i da će sve ostati na zubićima.
Danas šugav dan, da je baar lepo vreme pa da iskoristim to što sam sama sa devojkama, da šetamo, ali ništa od toga, kiša samo što nije počela.
Želim brz oporavak svoj bolesnoj dečici a vama mame želim lep dan!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 7:42:34   
Misha i Ljisha
Ivanka ocito da nemate starijeg brata koji namerno duva nos na sestruuser posted image , moja D vec krene kao njen brat gilipter da duva, medjutim skapirala je da treba da duva kad uzmem da joj brisem nos. Ipak je moja dama a ne prostakusa ahahha.. A njen brat bezobraznik (uopste ne znam odakle mu takve fiks ideje ipak ima samo tri i po godine) cacka nos i onda slince sto ja kazem bugere stavi Dunji u dlan. Fuuuuuuuuuuuuuj...Ja šiznula kad sam videla. Sta sve njima nece pasti na pamet

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 8:37:50   
jole82
Dobro jutro user posted image
Evo i dalje nema temp..hvala dragom Bogu...lepo je spavala bez budjenja u svojoj ćevabdžinici u borovoj šumi(zbog crnog luka i fitobalmauser posted image )...i kad god udjoh da je proverim disala je na nos ..
Jutros suv nos skoro pa se ne cuje dok dise, al cujem u pozadini ima nesto...pustih je malo da odsedi, ne bi li to krenulo na dole...i kad sam je isprala sa 10 ml fiziološkog user posted image ...pa vi ne možete da verujete...koliko je fiziološkog bilo, bez preterivanja, jos toliko je slina izašlo..al tačno se vidi da su one pozadinske zaparloženeuser posted image odakle izadjoše pojma nemam...i evo je već pola sata najnormalnije dise...kao da su samo jos te sline čekale da se izbaceuser posted image

Pratim je do popodneve smene u dz(to mu dodje onih 24 sata)...ako bude sve ok...idemo po dozvolu za vrtić sutra..jer onda su očito zubi juče napravili zbrku imunitetu koji se već dugo bori sa glupim slinama...tripujem da je bakterijski, ne bi temp ni spala...il bi ostala mala kao znak žarišta ili bi grunula do sada?!...mada juče je bila 38,2..pa spala 37,4 i tu blejala...A sveukupno temp je trajala 9 sati...prosto ne verujem da od bakterija to može tako...nek me neko ispravi ako grešimuser posted image


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 8:38:27   
emicaa
Jutro mamice,Teodora je dosta bolje spavala,izgleda da joj je pomogao lijek.Ustala je u 6,kakila i opet zaspala,ja prezadovoljna user posted image .Idem sad spremat flašicu već diže uzbunu.ljubim vas sve

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 8:51:33   
jole82
Super emice user posted image za Teodoru
A sta vam je dao dr?

_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 8:55:01   
emicaa
Nešto kao kapi,Flatulex se zovu.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:05:28   
adulence
Dobro jutro i od mene...ja odvela Ivu u vrtic,sada se spremam pa na sajam...vreme je grozno danas,sivoooo....dusu dalo za filmove i spajkenje...

_____________________________

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:06:20   
jole82
To je za grčiće...očito je muče noću...dobro je da rade posao user posted image
Adulence..jes vala takav dan...al super što ćeš malo da se mrdneš i da raduckaš user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 9.4.2014 9:07:46 >


_____________________________

Enyoj the silence!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:12:03   
Sanjica26 RR
Kao sto sam pretpostavila Sofiji se spustilo na pluca. Veceras opet slusanje, pa da vidimo sta dalje. Ukljucila je inhalaciju, ali mozda ce danas nesto jace. Stvarno sam bise ocajna.user posted image
Teodora je sinoc spavala sa mm i sve vreme je plakala od bolova u stomaku. U 4 je imala proliv i bilo joj je lakse. Onda je opet zvsla oko 7 i opet proliv. Ipak je stomacni virus.
Veceras cu morati Teodoru da vodim sa mmom i Sofiju kod dr. Ostavice mi mm kola, pa cemo brzo da se vratimo.
Pozdrav svim drugarima.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.4.2014 9:14:18 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:16:29   
ivaMark
Dobro jutro drugari,
evo i mene da napisem koju.

Onaj osip sto je Joka imala je prestao posle tri dana i nikome nista, da li je od polena ili hrane (mada joj nisam nista novo uvodila) nemam poooojma.
Montirali smo ljuljasku u dvoriste i mala uziva, po celi dan bi se ljuljala, Prica nekim njenim jezikom i uglavnom je razumemo user posted image

Micki, taman krenula da radis a decica se razbolese user posted image

Nadam se da ce sva decica ozdraviti i da ce ova kisa brzo proci pa da uzivamo u setnjama.


Sve vas user posted image

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:18:09   
ivaMark
Sanjice user posted image
da li postoji mogucnost da joj je to nesto alergijski?

_____________________________

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
9.4.2014 9:33:42   
mama micki
Sanjice baš mi je žao, potpuno te razumem. I kod nas je tako, odmah se spusti na pluća, skoro smo ležali i u bolnici. Nadam se da će uskoro biti bolje.
IvaMark kao što vidiš. Radila sam tri dana a četvrti otišla na bolovanje i pravo u bolnicu. Jeste li vi rešili papirologiju? Da ne idem u OFF...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako odabrati imena za blizance?
Biranje imena za blizance može vam zadati duplu glavobolju! Spremili smo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći.
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here