|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ne nosite sa sobom gastritis, nosite Gastritol

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.2.2024
Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaključak da je to jako čest problem sa kojim se susreće savremena populacija.



Osećaj punoće u stomaku, nadimanje, grčevi, problemi sa stolicom, mučnina, samo su neki od tegoba gastrointestinalnog  sistema koji značajno mogu da narušavaju zdravlje i pre svega kvalitet života pojedinca. Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaključak da je to jako čest problem sa kojim se susreće savremena populacija.


Najnovija statistika kaže da oko 40% opšte populacije ima simptome dispepsije kako se zbirno zovu svi ovi simptomi.


Dispepsija može imati svoj jasan uzrok ali često uzrok ostaje neotkriven ili leži u načinu života i tada kažemo da se radi o funkcionalnoj dispepsiji. Najveći broj onih sa funkcionalnom dispepsijom spada u radno sposobno stanovništvo, te je samim tim i njihova produktivnost narušena, njihov kvalitet života, a učestalije se javlja i latentna depresija, bezvoljnost ili apatija, pojačana anksioznost. Imajući to na umu, nameće se pitanje, da li je dispepsija uzok ili posledica savremenog načina života prepunog obaveza i trke sa vremenom i svakodnevnog stresa sa kojim smo suočeni.


Terapijom funkcionalne dispepsije se trudimo da eliminišemo ili umanjimo simptome bola u stomaku, osećaja težine nakon jela, nadutosti i nadimanja, grčeva, mučnine sa ili bez povraćanja ili dijareje. Obavezna je promena životnih navika, izbegavanje pušenja i konzumiranja veće količine kafe i alkohola kao i masne i jako začinjene hrane.


U poslednje vreme, usled sve više naučnih studija, koriste se lekovi biljnog porekla koji se tradicionalno koriste sa uspehom dugi niz godina.


Gastritol je tradicionalni biljni lek, sa više od 50 godina iskustva u primeni u Nemačkoj i predstavlja sinergitičko dejstvo 6 poznatih biljaka: Beli pelin, Andjelika, Kamilica, Sladić, Stež i Blaženi čkalj.


Koristi se u obliku kapi jer predstavlja tečni, fluidni ekstrakt pomenutih biljaka a taj oblik mu omogućava znatno veću koncentraciju korisnih sastojaka od klasičnih tinktura ili čajeva.


U ovom jedinstvenom sastavu, izdvajaju se Beli pelin i Blaženi čkalj, koji stimulišući receptore za gorko, stimulišu time lučenje pljuvačke i želudačnog soka i samim tim poboljšavaju varenje.


Ove biljke u ovoj jedinstvenoj kombinaciji, obezbedjuju protivupalno dejstvo, štite želudac i jetru, smanjuju grčeve i samim tim popravljaju celokupan proces varenja a samim tim i kvalitet života pojedinca koji pate od ovih simptoma. Na našem tržištu, od skoro, je u opticaju novo ekonomično pakovanje od 50ml. Za oslobadjanje od datih tegoba dovoljno je tri puta dnevno, rastvoriti po 30 kapi u malo vode i popiti.


Nosite sa sobom Gastritol, ne nosite gastritis.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Muškarci su velikodušniji od žena
Postoje neke oblasti u kojima su muškarci velikodušniji od žena, a neke od njih su kada treba pomoći beskućniku, kada tr...
4
Zašto je bitno hraniti se zdravo?
Zdrava i pravilna ishrana jedan je od osnovnih problema današnjice. Veliki broj ljudi većinu svog dana provede u kancela...
3
Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj ...
Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u ...
3
Semenke i orašasti plodovi
Posebno važne namirnice su: integralne žitarice (pšenica, seitan, raž, ječam i druge), semenke i orašasti plodovi (orah,...
2





Kako pomoći sebi ako se osećate uznemireno...
Ukoliko su uznemirenost, stres i anksioznost redovan deo vašeg života, važno je pronaći dugoročne strategije koje će vam...
Zauške (parotitis)
Zauške su akutna virusna sistemska infekcija koju karakteriše otok pljuvačnih, i to najčešće parotidnih, čvorova.



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here