|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE

Nadutost – prolazna pojava ili ozbiljan problem

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.3.2024
image

Da li ste ikada osetili neprijatnu nadutost ili imali problema sa viškom gasova u stomaku?

ZDRAVLJE

Ne nosite sa sobom gastritis, nosite Gastritol

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.2.2024
image

Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaključak da je to jako čest problem sa kojim se susreće savremena populacija.

ZDRAVLJE

Kako da olakšate tegobe nervoznih creva (IBS-a)?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.10.2023
image

Nadutost, bolovi u trbuhu, čujan rad creva i problemi sa pražnjenjem su najčešći simptomi i znaci da imate sindrom nervoznih creva. Oko petina stanovništva mlađe životne dobi, a naročito osobe ženskog pola pate od ovog sindroma.

ZDRAVLJE

Osećate nadutost u stomaku? Niste sami.

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.12.2022
image

Shvatila sam da ne moram da živim sa nadutošću i težinom u stomaku. Šta sam uradila povodom toga?

ZDRAVLJE

MUČE VAS GASOVI I NADUTOST?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.3.2022
image

„Ma to su samo gasovi, ništa strašno, proći će...“, „Pod stresom si, zato imaš te tegobe...“ Prepoznajete ovakve rečenice? Da li su ovo odgovori uvek kada se glasno požalite svojim prijateljima na nadutost, gasove i grčeve u stomaku...?

ZDRAVLJE

Nadutost – koje su najčešće greške koje pravimo?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.12.2021
image

Da li je stomak prvo što primetite na sebi kada se pogledate u ogledalu? Muče vas nadutost i “balon figura”? Neretko se javljaju i napetost stomaka, osećaj punoće i glasno krčanje u stomaku?

ZDRAVLJE

UČESTALO NADIMANJE - šta je rešenje?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.11.2021
image

Sa ass. dr sc. med. Srđanom Markovićem, gastroenterologom iz Kliničko bolničkog centra Zvezdara, razgovaramo o tome zbog čega se nadutost javlja, kada obavezno treba posetiti lekara, kao i koja su preporučena rešenja za ovaj problem.

ZDRAVLJE

Poslušajte stručnjaka: Ne ignorišite nadutost

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.12.2020
image

Smatra se da svaki treći pacijent povremeno ili stalno ima neprijatan osećaj nadutosti. Ass dr sci. med. Dušan Popović, gastroenterohepatolog sa Klinike za gastroenterologiju Kliničkog centra Srbije, odgovara na pitanja zašto je nadutost danas čest problem i kako da je ublažimo.

ZDRAVLJE

Pitali smo doktora: Nadutost

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.11.2010
image

Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi varenja, stomačnih problema i probiotika kao rešenja tih problema. Farmaceutska kuća Sanofi Aventis je angažovala Doc. dr Danielu Bojić, gastroenterologa, KBC Zvezdara

ZDRAVLJE

Pitali smo doktora: Problem sporog metabolizma

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.11.2010
image

Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi varenja, stomačnih problema i probiotika kao rešenja tih problema. Farmaceutska kuća Sanofi Aventis je angažovala Doc. dr Danielu Bojić, gastroenterologa, KBC Zvezdara

STRANA 1 OD 1



Pobedite ciste na dojkama biljkama
Ciste na dojkama su veoma česta pojava, a u Sjedinjenim Američkim Državama smatraju da je njihova pojava gotovo epidemio...
Ne nosite sa sobom gastritis, nosite Gastr...
Statistika kaže da su simptomi od strane stomaka po učestalosti na drugom mestu, odmah iza glavobolje, i nameće se zaklj...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here