|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: ksena
Ključne reči:

image
/11


Sastojci

  • pola manje glavice luka
  • sveži paradajz
  • pileća kocka, ulje, voda, šećer, bosiljak
  • rezanci ili knedle

 

Priprema

  1. Iseckati pola manje glavice luka i propržiti na ulju.
  2. Narednati nekoliko svežih paradajza i dodati na propržen luk.
  3. Dodati i vode u to (mislim da treba otprilike da bude pola paradajza, pola vode), jednu pileću kockicu, malo šećera i ostaviti da kuva.
  4. Kad se lepo rastopi paradajz dodati rezance ili knedle i na kraju bosiljak. 

 

Savet

Ponekad dodam i malo ljute papričice.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
Paradajz čorba
Ringerajin kuvar: ksena



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here