- pola manje glavice luka
- sveži paradajz
- pileća kocka, ulje, voda, šećer, bosiljak
- rezanci ili knedle
- Iseckati pola manje glavice luka i propržiti na ulju.
- Narednati nekoliko svežih paradajza i dodati na propržen luk.
- Dodati i vode u to (mislim da treba otprilike da bude pola paradajza, pola vode), jednu pileću kockicu, malo šećera i ostaviti da kuva.
- Kad se lepo rastopi paradajz dodati rezance ili knedle i na kraju bosiljak.
Ponekad dodam i malo ljute papričice.
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2