|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Četvoro dece u Beogradu preminulo od velikog kašlja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.1.2024
image

Zbog velikog kašlja je preminulo četvoro dece na Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić", a povećan je i broj obolelih najviše kod dece, pa i kod odraslih, upozorava za RTS prof. Vladislav Vukomanović, dečji kardiolog i zamenik direktora Instituta. Naglašava da za veliki kašalj nema bolje odbrane od imunizacije.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

OBAVEZNA vakcinacija protiv varičela, moguće od jeseni

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.6.2021
image

Program obavezne i preporučene imunizacije stanovništva protiv određenih zaraznih bolesti obuhvata 11 bolesti protiv kojih je vakcinacija obavezna. A cepivo protiv varičela daje se samo osetljivim grupama osoba i odskoro deci u šestom razredu osnovne škole, ako do tada nisu preležali ovčije boginje, kako su u narodu poznate varičele.

ZDRAVLJE

ČETVOROVALENTNA VAKCINA PRVI PUT STIGLA U SRBIJU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.10.2019
image

Povodom dolaska četvorovalentne vakcine protiv gripa u Srbiju, kompanija Sanofi Pasteur organizovala je panel diskusiju na kojoj su o značaju imunizacije protiv gripa govorili eminentni stručnjaci iz oblasti imunologije, epidemiologije, infektologije i pedijatrije.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

"NE vakcinišite" decu! Zar ste toliko blesavi?!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.1.2016
image

Kada žena začne, a potom i rodi dete, celokupno ljudsko znanje, sveobuhvatna nauka kroz istoriju predočena se prosto upiše u njenu dnk-a, u svaku njenu ćeliju, i od tog trenutka svo to znanje prosto eksplodira i čini da mama donosi ispravne, isključivo ispravne i nikako drugačije, odluke po pitanju deteta. Zato je celokupna debata oko vakcinacije potpuno suluda i suvišna ... jer mama svakako zna bolje od svih.

image

Tokom trudnoće svaka buduća majka treba obavezno da utvrdi ABO/RhD krvnu grupu i testira da li u krvi ima antitela koja mogu loše uticati na plod. Razlog za ovakvu praksu je pravovremeno otkrivanje rizičnih trudnoća i prevencija tzv. imunizacije

STRANA 1 OD 1



Nepravilan hod kod deteta može da se ispra...
Kako vaše dete raste, tako ćete možda primetiti da se rast ne odvija u potpunosti kako bi trebalo. Kod male dece možete ...
Prepucijum - šta roditelji dečaka treba da...
Gotovo svi dečaci su rođeni sa uskim prepucijumom koji je spojen s glavićem. To je normalno fiziološko stanje i nije raz...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here