|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

SVE O BEBAMA

Pampers Active Baby konkurs: priča o srećnom detinjstvu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.10.2023
image

Kako je Pampers uvek preporuka iskusnih mama, postao je neizostavan deo priče o srećnom detinjstvu, a da bi opravdao poverenje, za roditelje je pripremljena vredna nagrada uz koju će deca steći nezaboravne uspomene iz detinjstva.

ODGOJ I RAZVOJ

11. oktobar - Međunarodni dan devojčica!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.10.2023
image

Male i slatke, umiljate... Jednom rečju neodoljive! Devojčice!!! Naše ćerke, sestričine, bratanice, kumice... A i mi smo sve to nekad bile, i naše sestre, mame, tetke, bake...

ODGOJ I RAZVOJ

Kada odrastaju uz babe i dede srećniji su i pametniji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.7.2023
image

Bake i deke često deci zamenjuju roditelje, posebno kad im je potrebna igra i zabava. Osim toga, oni ređe grde decu, tako da su unuci spremni da im otkrivaju svoje tajne.

PORODIČNI ODNOSI

Drago dete, nekad zaboravim koliko sam srećna

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.8.2022
image

I kada život postane naporan, kada se moj um bori sa mislima i luta na sve strane, uvek budi siguran da sam svesna koliko sam duboko srećna što sam tvoja mama iako nekada deluje da to zaboravim.

ODGOJ I RAZVOJ

Stidljivost se pobeđuje u detinjstvu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.4.2021
image

Neki roditelji od svoje dece zahtevaju stvari koje su daleko iznad njihovih mogućnosti. Ovakvim svojim ponašanjem kod deteta izazivaju osećaj da će svaki put kada započne neku aktivnost doživeti neuspeh.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Mrežni sistem koji štiti decu od pada sa prozora

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.7.2019
image

Zato što brinemo o bezbednosti Vaše dece i Vaših kućnih ljubimaca prepoznati smo kao najkorisniji proizvod iz oblasti uređenja životnog prostora u 2018 godini.

VREME SA DETETOM

Kako da deca budu bezbedna u vodi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.7.2019
image

Ako imate malu decu, ovoga morate da se pridržavate bez izuzetka. NE OSTAVLJATE DECU BEZ NADZORA NI NA SEKUND. Deca se dave tiho.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Sigurnost dece kroz 9 pravila

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.5.2017
image

Jednom kada krenu u školu sami, kada počnu deo dana provoditi sami kod kuće ili napolju, bez budnih očiju roditelja (iako, ni to često nije dovoljno), pitanje sigurnosti deteta mora i verovatno jeste glavno pitanje koje muči baš svakog roditelja. Zato je vrlo važno naučiti ih da budu dosledni u poštovanju narednih 9 pravila!

OZNAKE:

ODGOJ I RAZVOJ

10 zlatnih pravila da zaštitite svoju decu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.8.2016
image

Poznata psihološkinja Leah Sharova postala je vrlo cenjeni strućnjak u oblasti sigurnosti dece u današnjem svetu, posebno zato što svoje iskustvo i rezultate brojnih istraživanja koristi kao osnovu za razvijanje važnih i korisnih saveta u zaštiti roditelja i dece.

SVE O BEBAMA

Putovanje sa bebom ili malim detetom

Autor: Baby Planeta | 10.6.2014
image

Roditeljima je odlazak na odmor veoma potreban, a bebe su već posle tri-četiri meseca spremne za svaku vrstu putovanja. Bebama je mesto sa mamama, ma gde to bilo i verovali ili ne, one mnogo bolje podnose promenu sredine nego što to roditelji misle.

STRANA 1 OD 1



Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Gde grešimo kada stavljamo u krevet bebu k...
Da li se i vama dešava da kada poželite da spustite bebu koja je zaspala na rukama, odmah se probudi? Onda verovatno i v...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here