|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

Nestlé Srbija dobitnik nagrade Prijatelj porodice

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.12.2023
image

Beograd, 6. decembar 2023. – Kompanija Nestlé dobitnik je prestižne nagrade Prijatelj porodice, koju dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiji. Nagrada se dodeljuje od 2018. godine kompanijama koje su po oceni stručnog žirija, javnosti i zaposlenih najbolje uskladile rad i roditeljstvo podstičući zaposlene da grade uspešnu karijeru, dok istovremeno provode kvalitetno vreme sa porodicom.

C PROIZVODI

SAVETI NUTRICIONISTE ZA NAJBRŽU HIDRATACIJU ORGANIZMA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.8.2020
image

Nutricionistkinja kompanije Nestlé otkriva kojim namirnicama u ishrani možemo da dodatno hidriramo naše telo.

C PROIZVODI

SLATKIŠI STVORENI PO SVETSKIM STANDARDIMA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.7.2020
image

Beograd, 21.7.2020. – U Srbiji su prvog jula stupili na snagu novi pravilnici koji se odnose na prehrambene proizvode. Kako bi se usaglasili sa propisima Evropske unije, ali i zbog praktičnih razloga njihove primene, od dosadašnjeg jednog, nastala su dva pravilnika. Preciznije, radi se o Pravilniku o kakao i čokoladnim proizvodima namenjenim za ljudsku upotrebu i Pravilniku o proizvodima sličnim čokoladi, krem i bombonskim proizvodima.

C PROIZVODI

PROJEKAT ZDRAVOKLOPAJMO INSPIRIŠE DECU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.6.2020
image

Nestlé nastoji da inspiriše ljude da žive zdravim životom, naročito decu, jer detinjstvo je period intenzivnog rasta i razvoja u kome je potrebno obezbediti odgovarajući unos energije.

C PROIZVODI

ZAČIN C PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI BREND U SRBIJI

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.6.2020
image

Beograd, 18. jun 2020 – Začin C kompanije Nestlé Adriatic 10. put u nizu dobitnik je nagrade „Moj izbor“ kao omiljeni domaći proizvod u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“, po mišljenju potrošača u Srbiji.

C PROIZVODI

PROFESORKA KOJA DECU UČI ZDRAVIM NAVIKAMA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.6.2020
image

Profesorka fizičkog i zdravstvenog vaspitanja iz Bora, Mirjana Spasić, jedan je od primera kako bi trebalo raditi sa decom u cilju unapređenja njihovog sveukupnog zdravlja. Osnovna škola „3. oktobar“ u Boru u kojoj radi jedna je od onih koje učestvuju u projektu „ZdravoRastimo” i koji na nivou Srbije sprovodi kompanija Nestlé, što ju je i motivisalo da svojim đacima ponudi drugačije načine da se aktiviraju.

ZDRAVLJE

Oni navike školaraca u Srbiji menjaju nabolje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.10.2019
image

Više od 90 nastavnika fizičkog vaspitanja iz osnovnih škola iz cele Srbije, prisustvovalo je edukaciji za devetu sezonu projekta „Zdravo Rastimo“, koji ističe važnost pravilne ishrane i značaj fizičke aktivnosti dece. Njih pet stalo je rame uz rame sa naučnicima iz instituta „Dr Milan Jovanović Batut“, nutricionistima i ekspertima, i održalo svojevrsni javni čas kojim su poručili da smo, u procesu boljeg tretiranja sopstvenog organizma, svi i dalje učenici u školi od životne važnosti.

ZDRAVA ISHRANA

Gde se rodiš – tako se i hraniš?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.10.2019
image

Istraživanja pokazuju kako se ishrana dece razlikuje od zemlje do zemlje, na šta utiču razni sociološki i društveni faktori, ali da se jedno ne menja - deca se svuda suočavaju sa određenim nutricionističkim izazovima. Ipak, koliko su ove razlike relevantne, imajući u vidu da stručnjaci kažu kako se budućnost ishrane kreće u pravcu „personalizacije“?

ZDRAVA ISHRANA

Šta jedu stručnjaci za ishranu?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.9.2019
image

U moru informacija o različitim vrstama ishrane, dijetama i preporukama stručnjaka, ponekad je teško izvući konkretne savete i ideje o tome kako da vodimo zdraviji način života. Zato smo se zapitali – kako se hrane ljudi kojima je pravilna ishrana profesija, to jest, šta jedu nutricionisti? Od Koraljke Novine Brkić, nutricionistkinje kompanije Nestlé, dobili smo zanimljive odgovore, te ključne informacije u cilju promene loših navika u ishrani, kojima smo često skloni.

STRANA 1 OD 3



Vulkan - u susret Osmom martu
U duhu ovih promena, u susret Osmom martu, Međunarodnom danu žena, Vulkan izdavaštvo pripremilo je nekoliko izuzetnih na...
POKLANJAMO: Nova kosmička priča Dejvida Va...
Dejvid Valijams ovog puta vodi decu pravo do kosmosa! Iskoristi 35% popusta tokom prve nedelje!



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image
Click Here