|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PORODIČNI ODNOSI

GOSPOĐO, IMAŠ DIJETE? DAJ OTKAZ!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.3.2023
image

Zaista ne znam ko bi trebalo da njeguje bolesnu djecu? Bake? Šta ako nema baka, ako su i one zaposlene ili bolesne? (Do ove godine sam imala tu opciju i koristila je kad je bilo moguće, ali ni to nije bilo dovoljno dobro). Da platim nekoga? Mogla bih, da mi je plata duplo veća. Da vodim bolesno dijete u vrtić? To nije opcija, mada su mnogi roditelji i na to prisiljeni.

ODGOJ I RAZVOJ

Dirljiva ispovest: Kako me je mama vodila u vrtić

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.2.2023
image

Svaki roditelj se u životu suoči sa problemom dete – posao, ali dovoljna je samo mala pomoć i sve stvari dođu na mesto.

PORODIČNO ZAKONODAVSTVO

Svi će znati ime firme koja je dala otkaz trudnici

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.7.2019
image

Buduće majke i porodilje mogu direktno ministarstvu da prijave maltretiranje na poslu, posle čega odmah izlazi inspekcija na teren, kažnjava poslodavca i objavljuje njegovo ime na interenetu.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Ako histeriše, TRESNI ga kutlačom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.10.2018
image

Brz život u velikom gradu, brojne obaveze i hronični nedostatak vremena i baka servisa, glavni su razlozi zbog kojih je roditeljima ponekad jedina opcija da, ukoliko su u mogućnosti, plate bebisiterku da se brine o deci dok oni nisu tu.

STRANA 1 OD 1



7 praktičnih razloga da imate "samo jo...
Roditelji sa četvoro i više dece su najsrećniji. Prema jednoj australijskoj studiji, mame i tate sa velikim porodicama n...
Tolika devojčura, a hoće da se nosa...
Lekcije života nude nam se na svakom ćošku ovog našeg pulsirajućeg grada. Ipak, ponekad je potrebno zastati i "pročitat...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image
Click Here