Misha i Ljisha
|
Rosita drzim fige da ab proradi da se malo ti odmoris. Trebalo bi vec sutra ako ne i nocas da mu bude bolje. Nadamo se. Javljaj se. I jos te strefio taj tvoj gastritis, nije ti to bas sad trebalo. Mi nemamo grejanje. Ja ne verujem. U cetvrtak tek moze da dodje majstor, taj kod kojeg imamo garanciju za kotao. Odlepila sam. D mi premorena zaspala je kao klada. Nadam se samo da mi se ona nece razboleti sad.Poukljucivali smo uljani radijator, klimu, grejalicu. Ma haos. Ja radim. Servo na kolima riknuo kad sam vozila D na trening, imala sam utisak da vozim traktor. Super jos jedan kvar. Pitam se sta je trece, jer kako kazu Ameri All comes in threes. Kao ponadas se, kraci mesec, manje izdataka, konacno cemo se skrpiti. Kad ono medjutim. Mama mi je pala na ledu. Isla na snimanje tj rendgen i nije nista slomila, slali je na UZ a ona nije otisla. A ne moze da dise, boli je najstrasnije. Bojim se samo da joj nije pukla slezina ili nesto. Dzaba ne mozes matoru zenu opasuljiti da ode na UZ. Tata opet bio kod fizijatra, pipali ga i kao rekli da ide na snimanje, ne moze da zakaze, boli ga ruka ne moze da je digne. A on je pre par godina operisao masno tkivo s te strane, kod limfnih cvorova. On sad mislim da mu se to vratilo ali nijedan lekar ga ne salje na UZ niti bilo sta slicno da se to proveri u fazonu sigurno si za fizijatra. Ja prosto nekad ne mogu da verujem kakvi su nasi lekari i ceo sistem. Otprilike na UZ i snimanje ce doci na red na leto, a na vezbe "rehabilitaciju" ce doci na red naredne godine valjda. Ma strasno. I onda zasto se ljudi kasno "jave" lekaru. Pravo bi cudo bilo da su stigli na vreme da se jave. Idem da radim. Da pozavrsavam sta imam za sefa. Obradovala me ucenica sad, otkazala mi je cas ujutru . Sve me vise mrzi da drzim casove. I sve vise se nerviram dok drzimm casove. Ma u prodavnicu ne ulazim ako navale djaci(skola je u blizini). Deca su toliko nekulturna da se zapitam kakvo li ce biti moje dete. Znaci srusi nesto sa rafa i boli ga cosak da podigne. Kradu stalno. Drski su prema prodavacici, jednom zena vise nije izdrzala i vikala je na njih, a devojcica koja je mozda sedmi razred joj odgovara drsko, ma mucno za gledanje i slusanje.Kao muve, preko reda, ne postuju nikoga. Ma Boze oprosti mi, ali gade mi se deca sve vise. Imam svoje, ali ako budu takvi odrecicu ih se preko novina. Ako budu skotovi necu da imam nikakve veze sa njima. Ni reda ni kulture ni postovanja, ma niceg u njima nema. Sigurno da postoje dobra deca, ima ih, imam ih ja i na casovima. Ali vecina je katastrofalnog ponasanja. Polemisem ovde a bolje da idem da radim valja zaraditi novaca. Pozdravljam vas mame
|