|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
9.6.2009 15:47:31   
barbara
IZVORNA PORUKA: Modessty

Na žalost svedok sam mnooogo loših brakova završenih razvodom.
Najsvežija je situacija sa mojm dobrom priajteljicom.
Živela je u braku koji je počeo ljubavlju, a onda se nešto u njemu okrenulo. Usledile su prevre i fizičko i psihičko maltretiranje. Još je i varao sa njenom koleginicom! Ma strašne stvari se dešavale. Ona se žena borila nekoliko godina da sačuva brak i porodicu. Sve dok jednog dana gospodin nije došao kući i rekao " Ja tebe ne volim. Hoću da nadjem svoju pravu ljubav i da stvorim pravu porodicu". Rečenica koju je čuo i dečkić od 9. godina! I naravno usledilo pitanje: " mama, a zar mu mi nismo porodica?!"

Ta moja prijateljica videla tada da od braka više nema ništa. Sredila prizemlje svoje kuće i preslila se sa sinom. Prošla je kroz razne faze: prvo je plakala i patila za njim, pa je bila ljuta na sebe, pa ga je mrzela, pa postala apatična. Prošle su skoro dve godine. Podigla se na noge snagom svoje volje i uz pomoć prijatelja. Nisu se zvanično razveli još uvek, ali je postupak u toku.
Najdraže od svega mi je što je našla čoveka koji joj sada pruža sve ono što u braku nikada nije imala. Skoro ga je upoznala sa sinom. Naravno rekla je samo da je to mamin prijatelj. Klinac je oduševljen čovekom koji za razliku od njegovog oca ume da se igra sa njim. Posebno mu se dopalo štio taj čovek ima sina.

Moja prijateljica je procvetala kada je shvatila da je ona lepa žena koja ima još mnogo toga lepog da proživi i pruži, i kada je shvatila da postoje muškarci koji će je poštovati i obasipati pažnjom i jubavlju. Ona i klinac žive super. Srećni su , što je najbitnije. Mali vidja oca kad god to poželi, ali je svestan toga da njegov tata ima svoj život.

taj njen bivsi muz je skot ako ne voli vise zenu treba da voli svoje dete!da se petnaest puta ozeni i ima nove porodice on je njegov i deo njegove porodice!kako samo zalosno zvuci:"mama jel mi nismo njegova porodica!"kako mi se gade takvi muskarci,svinja sovinisticka


_____________________________

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Razvod braka
10.6.2009 10:21:07   
Lu
Hoću da nadjem svoju pravu ljubav i da stvorim pravu porodicu". Rečenica koju je čuo i dečkić od 9. godina! I naravno usledilo pitanje: " mama, a zar mu mi nismo porodica?!"

Joj sve mogu da shvatim, al da otac kaže ovako nešto,bljakuser posted image

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Razvod braka
10.6.2009 10:25:56   
Sneža
IZVORNA PORUKA: lu

Hoću da nadjem svoju pravu ljubav i da stvorim pravu porodicu". Rečenica koju je čuo i dečkić od 9. godina! I naravno usledilo pitanje: " mama, a zar mu mi nismo porodica?!"

Joj sve mogu da shvatim, al da otac kaže ovako nešto,bljakuser posted image

Zgrozena sam,mislim ok da prestanes voleti zenu\muza,desava se i to,ali kao ovo sto imam dete ovde pa cu obrisati kao gumicom pa puj pike ne vazi???Uzas!!


_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Razvod braka
31.8.2009 19:05:28   
Olivera72
Eh, ja upravo prolazim kroz razvod braka....haos, strasno, uzas, ne znam kako da vam opisem...a najgore je za dete. Tesi me jedino to sto se nadam da cemo moja cerka i ja ipak naci neki mir i zajednicki jezik, kad sve ovo prodje.
Bila sam u braku 12 godina. Bilo je sve ok prvih 5 god ali sam ja onda postala sumnjicava i to sa razlogom. U mobilnom su bili cudni brojevi, lagao je ciji su i na kraju ga upecam da prica sa NJOM. No, zarad deteta, predjem preko svega i krenemo iz pocetka da bi sad puklo skroz. Kafana, alkohol, zakljucavanje telefona, po 600 poruka poslatih mesecno i ogroman telefonski racun na mobilnom, naveo me je da pocnem da sumnjam. Proverim njegov komp i nadjem da je trazio reci pesama za zelene oci, poreklo imena Vesna, ljubavne SMS poruke i sl. Puknem, sta bih drugo....a u kuci, tj kad je kuci, med i mleko, mada uglavnom nije bio kuci...i tako, posle zadnje svadje, kaze mi da nece da zivi u zatvoru (inace radi u firmi i privatno radi tetovaze(tako je i nalazio "devojke")) i spakuje se i ode (iz moje kuce) a ja tek posle cujem raznorazne price koje potvrdjuju da je bio u nekoj vezi (dal je bilo samo muvanje ili nesto vise, nikad necu saznati) iako se kleo u dete da nije nista kriv...Nikad nije donosio celu platu kuci, ko zna gde je trosio, sto zaradi od tetovaza isto, i na kraju kaze da NIJE KRIV.
Ja ne radim nigde, trudim se sad da nadjem posao i nesto sam vec nasla da popunim budzet, ali zivot mi se raspada a i ja sa njim.
Recite mi svoje misljenje ili neki savet, ako ga imate. Kako da prebrodim krizu????

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 79
   [Obrisana poruka]
31.8.2009 19:16:54   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Olivera72)
  Direktna veza do poruke: 80
   RE: Razvod braka
31.8.2009 19:17:24   
Sanja79
Bolje biti srecno razveden nego u braku a nesrećan!Posle kiše dolazi sunce, budite jako, život gazi slabiće, a ja nikada ne bih prihvatila činjenicu da sam druga jer sam život dala za porodicu, a kada se dajem, dajem se celim bićem.

_____________________________

Anina mama

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Razvod braka
31.8.2009 19:21:21   
viking
Draga Olivera, prvo da ti kažem "drži se!" jer je svima jasno da taj brak nije imao prespektivu i da u njemu niko nije bio srećan. Sada sigurno prolaziš kroz pakao, budućnost je nesigurna i neizvesna, ali rekla bih da ni u najgorem scenariju ne može da bude gore od onoga što si već imala u kući.

Ja sam dete razvedenih roditelja, moj ćale je stalno švrljao, imao je brojne žene od kojih sam neke i ja lično upoznala (njemu je to bilo normalno), i ja sam molila mamu da se razvede pošto nisam mogla da trpim njihove svađe, njeno plakanje, njegove nedolaske kući po dva dana i slično. Problem je bio što se sve to dešavalo 90-ih, kad su plate bile 5 maraka pa ona nije bila finansijski u stanju da se razvede - nije imala posao, stan je ćaletov, ja sam išla u školu, ona je jedinica, nema roditelje, dakle nikog da joj pomogne. Zato je sačekala dok nije našla posao, sredila se i razvela se 2000. godine, Iako nam je svima u početku bilo teško, vrlo brzo smo se izorganizovali i svima nam je pao veliki kamen sa srca.

Drugim rečima, teško je, ali na duge staze je mnogo bolje za sve vas. Samo prihvati tu činjenicu, radi na sebi, nemoj se sažaljevati, nemoj da se predaješ već se bori, jer život čine i lepe i ružne stvari. A kad te uhvati kriza, ti aj na RR, tu smo mi user posted image

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Razvod braka
31.8.2009 20:06:40   
cicko
Draga Olivera,

Da, razvod je strasno stresna situacija, narocito ako je u braku bilo i dece. U svakom slucaju, kako god bilo, treba se navici na novonastalu situaciju i pokusati sa svim onim sto moze koliko toliko olaksati naredni period.
Ja sam se razvela pre 3 godine-doduse, bila sam vrlo kratko u braku (na srecu!) i mogu ti reci da sam nakon razvoda dosla sebi. Moj bivsi se ponasao kao psihopata, pio je- u kombinaciji sa bensedinima, dernjao se danima, zlostavljao, maltretirao...
Bilo je strasno dok je trajalo!           
Kako sam prezivela? Puno sam se druzila; imam drugaricu koja je sve vreme bila uz mene, nisam odbijala ni jedan poziv na druzenje, odlazila sam u savetovaliste i kod psihologa koji mi je zaista puno pomogao. Uz to, bila sam kod homeopate koji mi je dao kuglice nakon kojih sam se osecala bolje. Bilo je bolno, ali proslo je, a to je najvaznije.
Sada sam u vezi od godinu i po dana (jos uvek ne zelim da se vencam) i cekamo bebu!

Znam da i je sada jaaako tesko, ali veruj mi bice ti lakse nago u onakvom braku prepunom nepoverenja, lazi, prevara... Veruj mi, sve ce doci na svoje, bices ponovo srecna, mada znam da ti to sad izgleda nemoguce. Sto se tice deteta, mozda bi i sa njom trebao neko strucan da porazgovara, zavisi kako ono prolazi kroz sve to!

Olivera, ljubim te, glavu gore!!! 

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Razvod braka
31.8.2009 21:00:40   
Olivera72
Puno vam hvala na lepim recima i podrsci, stvarno mi puno znaci. Imam par pravih prijatelja koji su uz mene u ovoj situaciji ali svako ima svoj zivot i kad ostanem sama ne mogu da odagnem iz glave pitanje "Da li sam ispravno postupila" iako znam da bi do ovoga doslo kad-tad. Sa cerkom takodje imam problema, jer je moj bivsi muz izgleda u njenim ocima veci autoritet od mene i tesko izlazim na kraj sa njom. Nervozna je, odgovara se i uvek tera kontru za sve sto joj kazem. Poslusacu savet i obratiti se decijem psihologu koji je specijalista za ovakve situacije i to cu da uradim sto pre da problemi nebi postali veci.
Tesko je, uzasno je tesko ali znam da moram da dignem glavu i da gledam napred a ne nazad ako hocu da sacuvam svoje zivce i vratim se u normalu, mada ponekad pomislim da sam mozda trebala da trpim zbog deteta jer znam da joj je uzasno tesko, mada brak pun lazi i nepoverenja sigurno nebi uspeo.
Hvala vam puno na savetima i podrsci jos jednom i ako imate jos bilo kakve reci utehe i podrske, napisite ih jer mi to u ovom trenutku bas puno znaci.
Ljubim vas sve :)

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Razvod braka
31.8.2009 21:57:25   
Lu
Olivera puno sreće tebi i kćerkiuser posted image user posted image

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Razvod braka
31.8.2009 22:34:46   
Sanja79
Ja sam gledala film u kome su se roditelji razvodili a ćerka je svoj revolt iskazivala  LEPIM PONAŠANJEM PREMA MAJCI, a zašto, osećala je kako majka pokušava da otera njenu tugu ljubaznošću, što joj je davalo poleta da bude još gora.Moj savet je da ignorišete ćerku, deca pokušavaju da nametnu svoje, ima takve dece koja kad osete da mogu ne znaju šta je dosta, dakle hoće da živite i igrate po nihovim pravilima.Ne treba vikati, tući, to pogoršava stvar, najmirnijim tonom joj se obratite i kažite da ćete razgovarati sa njom kad počne lepo , uljudno i kulturno da vase obraća, ignorišite je, ona tako privlači vašu pažnju, manipuliše Vama, ona pati i tako Vas kažnjava za svoju patnju.Onog momenta kada shvati da je mami (svejedno) kako se ona ponaša, uslovno rečeno, ona će se trgnuti.
U filmu devojčica je izluđivala majku, kažnjavala je grubim rečima, sve dok se majka nije razbolela i prestala da obraća pažnju na nju!

(moja ćerka spada u Homo sapiens subsp. mali-manipulant)-kad je ignorišem, dođe sebi!

_____________________________

Anina mama

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Razvod braka
31.8.2009 22:40:12   
Buba76
Olivera-sve najbolje.Ne daj se!

(odgovor članu Sanja79)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Razvod braka
31.8.2009 23:03:02   
marince1
Olivera drzi se!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Razvod braka
31.8.2009 23:15:59   
Olivera72
Moram jos i ovo da dodam. Malopre sam dosla iz setnje sa cerkom i potpuno sam van sebe. Isle smo u setnju sa mojom prijateljicom i njenom cerkom i videle mog bivseg muza sa dve "ribe" u kolima (cak ni svetlo na kolima nije upalio) a sto je najgore, to je videla i moja cerka...Vidim koliko joj je tesko a ne znam kako da joj se priblizim. Mnogo se bolje ponasa prema meni kad ne vidi oca a kad ga vidi postaje agresivna prema meni. Doduse, sad kad ga je videla u drustvu dve devojke, odjednom je prebledela i mislila sam da ce da se srusi. Ne znam sta da radim. Da li da joj zabranim da vidja oca dok ne prodje proces razvoda i sud ne odluci kad ce ga vidjati ili da je pustim da ga i dalje vidja svaki dan? Ocajna sam

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Razvod braka
31.8.2009 23:21:42   
magnetic
uf,nezgodno.Mislim da neces nista dobro postici u odnosu sa cerkom ako ona zeli da ga vidi a ti joj zabranis.Ne znam,nisam pametna.......

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Razvod braka
31.8.2009 23:28:26   
Sneža
Olivera,istog sam mišljenja kao i magnetic,mislim da zabranom viđanja oca ništa dobro ne može ispasti.
Drži se draga!!


_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Razvod braka
1.9.2009 1:43:23   
Brand new mama
Olivera, stvarno moras da budes jaka i izdrzis sve to,prije svega zbog sebe i kcerke:Nisam sjajan savjetodavac, ali razmisli kakav bi primjer bila svojoj malenoj kao mama- zrtva.Mislim, jeste sve to tesko, ali zar da odraste u uvjerenju da je OK da muskarac svrlja okolo. a zena sjedi kuci i lije suze? A sto se tice njenog ponasanje prema tebi-koliko kontam ona je u predpubertetu ili pubertetu,tako da bi mozda krenula da ti kontrira i ovako.A sa druge strane, njoj je otac bitna stavka u zivotu,njen model ,tako da joj je uzasno tesko da vidi sve to.Mislim-njen divni tata nije toliko sjajan i ona je svjesna toga,pa joj je tesko da sve to pomiri u poluodrasloj glavici.A sa mamom je uvijek puno lakse svadjati se i udarati kontru(ja sam to radila do dvadesete).A razvod je jedan od najvecih stresova u zivotu-tu nista ne moze pomoci.No, napokon ces imati cistu situaciju pred sobom i svoj zivot u rukama.Kakav je to zivot ako ti u svom filmu ne igras glavnu ulogu?

_____________________________

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Razvod braka
1.9.2009 8:21:00   
Olivera72
uh, dakle prenocilo je sve ovo jos jedanput u mojoj glavi i dok sam slusala Ninu kako dise nocas, razmisljala sam da nista sem nje na ovom svetu nije bitno. Znam da moram da budem jaka, i znam da ce sve ovo za par meseci da bude daleko iza mene, zato moram da stisnem zube, da gledam gore i da se trudim da ne pokazujem koliko mi je tesko. Brand new mama, mislim da si u pravu da kao mama-zrtva ne bih bila nikakav primer svojoj cerki i zato necu da dozvolim da vidi kako patim. Pretpostavljam da ce i njoj biti lakse kad vidi da sam ja jaka. A sto se tice vidjanja sa tatom, uskraticu joj svakodnevno vidjanje i razgovore po nekoliko puta dnevno jer je to uznemiri a skola danas pocinje, tako da joj to nije potrebno. Dovoljno ce biti da se cuju na kraju dana i da popricaju, a da se vidjaju jednom ili dva puta nedeljeno dok sud ne odluci kako ce biti... Danas pocinje skola, ona ide popodne pa cu da je docekam iz skole sa njenim omiljenim kolacima i velikim osmehom na licu i da se trudim da zaboravi sve lose sto nas je snaslo zadnjih nedelja.
Puno hvala svima na velikoj podrsci i savetima, zaista mi puno znaci sve to. Javicu vam veceras kako je prosao dan i nadam se da cu konacno imati da vam kazem nesto lepo.
U svakom slucaju, onaj me skot nije bio vredan, to znam vec 12 godina ali Nina je zasluzila da ima jaku mamu i to je ono sto moram da budem.
Ljubim vas sve.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Razvod braka
1.9.2009 8:23:36   
NadaR
 Olivera,sve najbolje ti zelim!.
U svojoj princezi pronadji snagu da istrajes i da sve to sto lakse obije prebrodite!
Srecno!user posted image


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Razvod braka
1.9.2009 8:39:37   
Anoniman
Olivera dobro nam došla.
Žao mi je zaista kroz šta prolaziš, i samo se nadam da će to ako Bog da sve dobro da se završi.
Moraš naći snage, i za sebe i za svoju ćerku.

Ono što bi ti ja preporučila jeste da pokušaš porazgovarati sa mužem, tačnije da se vas dvoje dogovorite i da ćerki objasnite na najblaži mogući način da to što se vas dvoje razvodite nije kraj svijeta, tačnije da to kod nje prođe što bezbolnije, jer mislim da je to bolje nego da se lupate zabranama, jer ipak se sve to mora posložiti u dječijoj glavici

Želim ti puno sreće

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 95
   RE: Razvod braka
1.9.2009 9:58:08   
Olivera72
Vucko.ba, da je moguce razgovarati sa takvim covekom, verovatno bih to uradila. Ne bih da se zadrzavam na njemu ali hocu da vam objasnim o kakvoj se osobi radi: Ima 20 para patika a NIna samo jedne, kupuje sebi garderobu non-stop, dok dete i ja skoro da nismo imale sta da jedemo. zadnje pare ce da da ako se njemu jedu masline, a nije ga briga da li detetu bilo sta treba. Oduvak je takav bio, ja sam sakrivala pare da ih on nebi potrosio i kupovala detetu slatkise da on ne zna, majka je ipak majka a otac ko kolac (verovatno nije to dzabe izmisljeno). On je izuzetno samozivo stvorenje koje misli samo na sebe. U celoj ovoj prici njemu je jedino vazno da je njemu lepo, trosi u kafani svaki dan na devojke po nekoliko hiljada dinara a detetu nije kupio ni jednu svesku pred polazak u skolu...ako Nina jede smoki, on uzme i pojede joj celu kesicu i na kraju ona place jer nema vise...da li treba da nastavim????
Mislim da je jedini nacin da proredi susrete sa njim. Jutros je ustala vesela i nasmejana jer danas ide u skolu i trudicu se da joj ne pokvarim ovaj dan pricama o ocu za koga je ona nije cak ni obaveza i koji je ne zasluzuje, jer ona je divno dete i zasluzuje da bude srecna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Razvod braka
1.9.2009 10:06:22   
Anoniman
Izvini Olivera koliko je djevojčici godina???

(odgovor članu Olivera72)
  Direktna veza do poruke: 97
   RE: Razvod braka
1.9.2009 10:10:24   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Olivera72

Vucko.ba, da je moguce razgovarati sa takvim covekom, verovatno bih to uradila. Ne bih da se zadrzavam na njemu ali hocu da vam objasnim o kakvoj se osobi radi: Ima 20 para patika a NIna samo jedne, kupuje sebi garderobu non-stop, dok dete i ja skoro da nismo imale sta da jedemo. zadnje pare ce da da ako se njemu jedu masline, a nije ga briga da li detetu bilo sta treba. Oduvak je takav bio, ja sam sakrivala pare da ih on nebi potrosio i kupovala detetu slatkise da on ne zna, majka je ipak majka a otac ko kolac (verovatno nije to dzabe izmisljeno). On je izuzetno samozivo stvorenje koje misli samo na sebe. U celoj ovoj prici njemu je jedino vazno da je njemu lepo, trosi u kafani svaki dan na devojke po nekoliko hiljada dinara a detetu nije kupio ni jednu svesku pred polazak u skolu...ako Nina jede smoki, on uzme i pojede joj celu kesicu i na kraju ona place jer nema vise...da li treba da nastavim????
Mislim da je jedini nacin da proredi susrete sa njim. Jutros je ustala vesela i nasmejana jer danas ide u skolu i trudicu se da joj ne pokvarim ovaj dan pricama o ocu za koga je ona nije cak ni obaveza i koji je ne zasluzuje, jer ona je divno dete i zasluzuje da bude srecna.


Draga jako mi je zao kroz sta prolazis user posted image

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Razvod braka
1.9.2009 10:11:44   
Anoniman
Olivera draga moja, bas si me potresla. Ali ne mislim da je razvod neka tragedija nego me potresao bezobrazluk i ponasanje tog tvog muza.
Ne mogu da ti pametujem jer sam tek dva meseca u braku i cekam bebu ali...znam sigurno da:
- cerke inace imaju neki osetljiv odnos prema ocevima i sve im prastaju ali da kad malo...samo malo porastu bude im jasno sve i tada su najveca podrska majci
- ce ti biti mnogo bolje samo kad ovo sve prodje...Uvek je razvod agonija ali kad prodje onda nestane neki kamen sa srca i moci ces lepo da se organizujes sa svojom cerkicom:vase vreme, vas budzet, vasa ljubav...Smoki na pola!
- ne znam koliko malecka ima godina ali ja sam sa oko 11,12 godina shvatila da bi bilo mnogo bolje da se moja mama razvela od mog tate jer nije zasluzivao ni mene ni mog brata a pogotovu nju...ona to nije uradila. Zato...ne brini za cerku: ona ce te podrzati samo kad malo poraste i shvati!!!
- drzi se cvrsto! Ako je razvod tvoja odluka - IDI ZA NJOM! Ja verujem da ce on posle nekog vremena da zove i da moli...ali tad ces ti verovatno imati izgradjen zivot i harmoniju i mir!

Ne znas koliko ti dobrog zelim i snage da istrajes i ljubavi i vere!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivera72)
  Direktna veza do poruke: 99
   RE: Razvod braka
1.9.2009 10:59:14   
božana
Joj Olivera, stvarno mi je žao da si na tako samoživog čoeka naletela.Nemam reči.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here