|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
1.9.2009 11:54:20   
magnetic
Bices ti Olivera dobro,jake smo mi zene.Drzim ti palceve,glavu gore i samo napred.Zivot je suvise kratak da bi ga trosila na lose ljude.

_____________________________

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu božana)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Razvod braka
1.9.2009 12:43:46   
Olivera72
Mnogo je gorcine, besa i tuge sad u meni da verovatno ne mogu ni da razmisljam racionalno. Desilo se toliko toga loseg za kratko vreme i bukvalno imam utisak da cu da poludim. Znam da nisam pogresila sto sam prekinula brak koji nikad nije valjao ali mi je sad trenutno krivo sto je on olako odbacio dete i 12 godina braka, provodi se i uziva, dok ja ne znam kako cu dalje...valjda ce vreme da ucini svoje a nadam se da i "neko to od gore vidi sve" pa ce da presudi posteno i da ce posle kise ipak da dodje sunce.
Hvala vam svima na podrsci. drago mi je da ima ljudi koji me razumeju i podrzavaju, razmisljaju o meni i trude se da pomognu. Nekako se bolje osecam kad znam da nisam sama i da bi i druge zene postupile isto da su na mom mestu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Razvod braka
1.9.2009 12:46:43   
gagana83
Olivera,uz tebe smo i podrzavamo teuser posted image

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Razvod braka
1.9.2009 12:49:11   
afrodita
Znam da nisam pogresila sto sam prekinula brak koji nikad nije valjao

vazno je da ovo znasuser posted image , 12 god nije malo zato ti
se ponekad sve skupi i izgleda crno, glavu gore,
cuvaj svoju curicu, i ja vam iskreno zelim puno srece i snage
dok vreme ne ucini svojeuser posted image



(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Razvod braka
1.9.2009 13:37:19   
cicko
Olivera, ne znam gde zivis, ali ako si u N. Sadu mozes se obratiti u savetovaliste (zuta zgrada preko puta futoske pijace- u produzetku onih picerija i kafica), i takodje mozes dobiti besplatnu pravnu pomoc (objasne ti sve sto ti nije jasno, otkucaju potrebnu dokumentaciju...) u Radnickoj ulici- kod Spensa.

(odgovor članu afrodita)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Razvod braka
1.9.2009 13:40:13   
Olivera72
ja sam iz Kikinde a ovde nemamo savetovalista tog tipa ali nadam se da cu uz pomoc psihologa uspeti da resim problem i pocnem da zivim normalno sa svojim detetom.

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Razvod braka
1.9.2009 13:43:45   
cicko
user posted image  Uz tebe smo draga Olivera, eto barem da znas da nisi sama!user posted image

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:17:44   
Olivera72
I prodje jos jedan dan. Ako izuzmemo da me je moj bivsi muz danas zvao telefonom i izdrao se na mene, sve je bilo mirnije nego proteklih dana. Rekla sam mu da zaboravi moj broj telefona, da ne zelim vise da ga vidim niti cujem i da pocne da misli na dete jer je ono u celoj prici najvaznije. Konsultovala sam se sa psihologom i dobila dosta korisnih saveta i nadam se da ce mi to dosta pomoci. Sutra mi dolazi majka, idem na neki razgovor za posao (cuvanje dece kod jedne zene jer nemam bas nekog izbora a i ne stidim se da bilo sta radim da bih imala dovoljno za potrebe svog deteta) i nadam se da ce sutrasnji dan biti jos bolji. Dobila sam i veoma zanimljiv savet da svog bivseg muza smatram mrtvim sto i planiram da uradim :) Dakle, njega nema i moram dalje sama a skupicu snage da u tome i uspem. Hvala vam puno, volim vas sve :)

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:34:20   
indy_25
evo da vam i ja ispricam moju pricu. Udala sam se kad sam imala 18 i odma sam ostala trudna volila sam svog muza naravno zabavljali smo se 2 g. prije toga.sve je bilo super u pocetku kasnije pakao. nije dolazio kuci nikako uhvatila sam ga da se drogira varao me je s nekakvim pjevacicama poceo je i da me tuce. svadje iz dana u dan ja na tabletama za smirenje, moji nista ne znaju. Djete mi  je dobilo meningitis za n.g. kad je imao 6 mjeseci a moj ex muz je slavio novu godinu dok su mu se djetetu borili za zivot. te noci je moja mama otisla po stvari mojoj kuci da nam donese u bolnicu kad imala je sta i da vidi kuca puna pijanih narkomana i narkomanki koji slave n.g. tada je nasla i moju krvavu majicu jer me je istukao predhodnu noc i saznala je da me tuce. izudarala ga je  i rekla mu da mene nije rodila da bi me neko maltretirao i dosla je kod mene u bolnicu placuci i rekla je  sto joj nisam prije rekla i da se vratim kuci. bila sam mjesec dana u bolnici nijednom nije dosao da posjeti djete. Poslusala sam mamu i vratila sam se kuci i predala sam za razvod. On je plakao molio da se vratim ali mi mama nije dala ni da mi pridje blizu. sreca djete je bilo malo 7 mjeseci i nije osjetio te svadje i nije bio svjestan svega.Danas se zahvaljujem svojoj mami koja mi je pomogla da se rjesim problema jer ko zna do kada bi ja to trpila. Od tada je proslo 8 godina ponovo sam se udala prosle g i nasla sam divnog muza koji mi je prihvatio djete kao da je njegovo i usrecio me mene kao zenu i majku. Volim ga najvise na svijetu. Prosli mjesec sam saznala da sam trudna ponovo i sad sam hvala bogu najsrecnija zena na svijetu .BOLJE ZDRAV RAZVOD NEGO BOLESTAN BRAK.

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:40:09   
indy_25
draga  olivera bice to sve u redu naviknuces se da zivis bez njega i da sve obavljas sama. i ja sam tako krenula od nule. a na kraju se sve zavrsilo srecno. iza svake kise dolazi sunce. podrzavam te 100 %

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:40:12   
Ana RR
Indy, žao mi je što si prošla kroz takav pakao.. ali eto, posle kiše dođe sunce!

Mnogo mi je drago što si sada srećna user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:42:38   
indy_25
ma ana ovo je bilo samo ukratko a da ti pricam ne bi ti mogla ispricati ni za 100 g. Ali hvala bogu to je sada sve proslost ne volim ni pricati o tome jer se odma vratim unazad i prisjecam se toga. Ma ne dao bog nikom ni dusmanu sto se kaze.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:47:39   
Lu
Uh draga indy prošla si pravi pakao,sreća pa se sve na vrijeme rješilo i nije ostavilo posljedice na dijeteuser posted image
Svaka čast tvojoj mami,želim ti puno sreće unovoj trudnoćiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Razvod braka
1.9.2009 20:49:55   
indy_25
hvala puno volim vas sve.user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Razvod braka
1.9.2009 21:27:40   
Olivera72
Draga indy, strasno je to kroz sta si prosla tako mlada. Tvoja situacija je bila mnogo gora od moje i srecom po tebe i dete, uspela si da se izvuces iz toga i drago mi je sto je tako. Radujem se jer si nasla coveka koji zna da te ceni i voli i zelim vam puno srece u braku, takodje i tvom sinu i bebici koja dolazi zelim sve najbolje. Lepo je kad cujes da posle kise ipak dodje sunce pa se iskreno nadam da ce tako biti i kod mene.
Uzivaj u zivotu, sad mozes :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Razvod braka
1.9.2009 21:35:41   
indy_25
hvala olivera i ja zelim tebi sve najbolje u zivotu i da pronadjes svoj mir i srecu. Znam da ti sigurno nije lako sada ali moras biti jaka.

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Razvod braka
1.9.2009 21:45:58   
viking
Uh, Indy, stvarno užas! Baš si hrabra što si to sve preživela tako mlada ali i što si to ispričala pred svima ovde. Sve u svemu, i to je dokaz da ako si načisto u glavi sa tim šta želiš od sebe i od života, tj. ako imaše cilj pred sobom za tebe nema prepreka.

Ima neka izreka koja kaže "Ne daj Bože šta čovek trpeti može". Dakle, jaki smo mi, jači nego što mislimo. Za sve treba vremena, ali polako. Uz malo hrabrosti i podrške najbližih, sve dođe na svoje mesto.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Razvod braka
1.9.2009 22:00:22   
Anoniman
Jao, Indy, suze su mi krenule, ja sam nekako mislila da se takve stvari ne desavaju stvarno...da je to samo u filmovima...svaka ti cast sto si ostala normalna i sto si nastavila dalje, skidam ti kapu.


(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 118
   RE: Razvod braka
1.10.2009 20:50:14   
Olivera72
Pozdrav svima.
Nikako da svratim da vam se javim i sve vas pozdravim. Mnogo mi je znacila vasa podrska kad mi je bila najpotrebnija i to svakako ne zaboravljam, ali radim punom parom, tako da prosto nemam vremena za net. Sto se tice mog razvoda, jos uvek nas nisu pozvali u socijalno na razgovor ali ocekujem da ce to biti svakoga dana. U medjuvremenu, moj muz ima devojku sa kojom redovno izlazi, dolazio je da me moli da se pomirimo iako ima devojku, prilicno me je uzdrmao ali znam da od nas nema nista, tako da se ne opterecujem previse. Naime, on bi hteo da se pomirimo a da on izlazi sa devojkama, sa drugarcima a ja da sedim kuci :) Srecom, odlucna sam u tome da se razvedem jer konacno moje dete i ja imamo dugo ocekivani mir, i samo da se zavrsi razvod pa da nakrivim kapu i uzivam :)
Jedina losa stvar u tome je sto on i dalje salje poruke i nazove ponekad da mi iskida ovo malo zivaca sto je ostalo, smrsala sam 6 kg za svo ovo vreme ali se nadam da ce se sve srediti cim prodje sudski razvod i on shati da je za mene mrtav.
Cerka se sredila jer i ona vidi da je bolje ovako. Prijatelji su uz mene i ne daju mi da se vratim u ocajnu situaciju u kojoj sam bila, tako da sam zadovoljna sto se sve ovako odvija. Mozda je malo sebicno i znam da nije hriscanski, ali zelim da mu se vrate sve nase suze i sigurna sam da ce tako i biti.
Svima vam jos jednom zahvaljujem na podrsci i lepim recima kad su mi bile najpotrebnije, Volim vas sve i cujemo se uskoro :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Razvod braka
1.10.2009 21:03:29   
bonita
draga olja,glavu gore i samo napred.Puno srece ti zelim.user posted image

_____________________________

verujem u ljubav za celi zivot

(odgovor članu Olivera72)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Razvod braka
1.10.2009 21:19:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI


- cerke inace imaju neki osetljiv odnos prema ocevima i sve im prastaju ali da kad malo...samo malo porastu bude im jasno sve i tada su najveca podrska majci



Kada je moja mama htela da se razvede jer tata ima drugu, i posela me i pitala me da li bih ja išla sa njom ili ostala sa tatom, ja sam rekla da bih ostala sa tatom. Sada da me to neko pita... Ne znam. Ćerke jako puno praštaju očevima, ali ipak sa mamom imaju specifičan odnos. Valjda znaju da, bez obzira na sve, MAMA JE UVEK TU, A TATA BI SE MOGAO UVREDITI I NESTATI!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 121
   RE: Razvod braka
1.10.2009 21:20:00   
Anoniman
indy svaka čast na hrabrosti i tebi i tvojoj mami što je bila uz tebe. 

(odgovor članu bonita)
  Direktna veza do poruke: 122
   RE: Razvod braka
1.10.2009 21:26:11   
Anoniman
Tek sada vidim da se u ovoj temi pisalo dok sam ja bila na godišnjem.

Olivera, drži se, drago mi je da ti je ćerka shvatila da je ovako bolje.
indy, svaka čast draga.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 123
   RE: Razvod braka
2.5.2010 18:59:27   
Jellena_Sava
Ja sam danas, posle 10 meseci braka, ostavila svog supruga. Svadje su krenule zimus, i poneki samar, ali sam naucila da zivim s tim. Bila sam i trudna od februara, a onda je bebi stalo srce i morala sam na kiretazu. Joj, ne znam kako nisam umrla. Inace, za vreme moje trudnoce, bio je "med i mleko". I ja se, mesec dana nakon toga, malo psihicki stabilizovala kad cujem da se moj dragi kocka! Zaduzio covek 600 evra, ko zna koliko je izgubio, pa odmah platio... A mene je za tih 10 meseci izveo jednom. Za mene nikada nije bilo para, kada mi se izlazilo, optuzivao me je kako sam neizivljena i da hocu da se svaleram... A on je skoro pa nikada bio kuci! Radio covek prekovremeno, zaradjivao za nas bolji zivot!!! Aha! user posted image user posted image Prosle nedelje smo se potukli i htela sam da ga napustim, ali sam po ko zna koji put "pala" na njegove suze i "iskreno" kajanje i ostala. Boze, pa ja njega volim!!!user posted image Onda sam mu dala ultimatum - ili njegovo kockarski i kurvarski nastrojeno drustvo ili ja. I on izabrao mene. Ne kontaktira s njima. A jutros ga jedan, koji mi je pretio da me niko nece spasiti kad me on sretne, zove na kaficu. Znaci, opet ja ispala budala. Moji da nam opravljaju kuci i placaju dugove, a on da me i fizicki i psihicki maltretira, ne moze vise! Moji me molili vec danima da dodjem kuci i ja se danas spakovala i dosla. Za 1,5 mesec punim 20 godina i mislim da tako nesto nisam zasluzila.
Inace, njegovo objasnjenje je da sam ja kriva, jer se on iskljucivo kockao kada sam isla u posetu mojima. A on se pravdao umorom i govorio kako tada spava. Voli me, ali zna da mi je bolje bez njega. Ja sam u soku!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Razvod braka
2.5.2010 19:33:09   
eni26
Ne znam sta da ti kazem.. bas mi je zao..ali mlada si ti jos...user posted image Polako,vreme leci sve...
Ne krivi sebe...user posted image user posted image

(odgovor članu Jellena_Sava)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here