smeško
|
Maslacak, stvarno se slazem sa tobom da se ovde trudnice previse nerviraju. Od strane lekara, naravno. Maraj, ja sam radila zbog loseg dabl testa. NT je na uz bio 2,5 sto je gornja granica i to je povecalo rizik. Onda su rekli da sacekamo tripl. Kada je uradjen tripl, bio je super, ali zbog dabla ipak ac. Mislim, mogli su odmah da kazu, pa da radim u 16. nedelji, a ne da niko nece da radi u 19, a oni nemaju mesta. ! Izvade mi plodovu vodu u frontu, kazu mm da hitno odnese sam u N.Sad. Tamo ne zaseju odmah, pa zaseju, ali ne uspe, pa odu na odmor...i kada je bilo vreme da rezultat stigne meni bilo svejedno. Beba velika, ja usla u sedmi mesec,...Srecom, sve je bilo ok, ali nam rezultat nikad nisu poslali, nego su oni nas zvali da nam jave da je sve ok i da kada je sve ok nekada te analize i ne proslede. Sve to zbog NT. Drugi put mi je dabl bio ok. Doktor mi je rekao:,,Jelena, ovi rezultati su dobri. A sto se tice rizika zbog godina, imate koliko imate, to ne mozemo da menjamo." Sada, u trećoj, radili smo nipt test 26. decembra, a rezultati su stigli 05. januara.Ac necu ni raditi, niti su trazili.
< Poruku je uredio smeško -- 7.3.2018 11:41:30 >
|