Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.9.2014 20:52:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
6 ipo,uvek sam volela starije pa mi ovo i nije neka razlika
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.9.2014 21:01:15
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Wiv, Torbica, i ja volim "piletinu", mm mladji od mene 6 meseci inace i kod mojih roditelja je razlika 2 godine, i to je super! izgleda nam je to nasledno u familiji za pilice
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 13.9.2014 21:02:50 >
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.9.2014 21:04:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moja kuma , takodje samo pilice juri, ja ne znam sta je sa njom? Kad mi kaze da ima decka odmah pocnemo da se smejemo tu je negde 90-to haha....nikad mi se nece udati!
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.9.2014 21:08:54
|
|
|
|
zece
|
7 i pol godine smo razlika
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.9.2014 21:50:02
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam starija 3 god i 2 meseca
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 20:41:33
|
|
|
|
Baffy
|
Izmedju mm i mene je razlika 22 godine! Mnogi su u pocetku smatrali vezu kao propast ali sada nas zovu Romeo i Julia. U svemu odgovaramo jedno drugom i da zivim jos 3 zivota uvek bih izabrala njega! p.s. Mnogi veze sa tolikom razlikom smatraju odmah da je iz neke koristi pa da napomenem da mm zivi na selu a ja odrasla u gradu... Ima stoku, radi u polju i opat ima i redovan posao. Bitno je da je divan, nezan i pazljiv i sve me razume. Sa njim mogu o bilo cemu, bilo kakvom problemu i uvek znam da se na njega mogu osloniti!
< Poruku je uredio Baffy -- 9.1.2015 20:43:49 >
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 20:42:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Baffy koliko imas ti godina?
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 20:45:12
|
|
|
|
Baffy
|
ja imam 26 punih i iza sebe brak od 2.5 god i vezu od 3 godine. obe traumaticne veze bile i uzasne, da ne pozelim nikome!
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 20:48:55
|
|
|
|
ishler
|
Mm 10god stariji....
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 20:56:11
|
|
|
|
cetvrtko
|
ja i mm smo isto godiste .....
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 21:24:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ishler Mm 10god stariji.... isto
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 9.1.2015 21:44:17
|
|
|
|
superm
|
Mm stariji 2 godine:-) Meni ta razlika bas prija!
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 10.1.2015 21:42:23
|
|
|
|
MakiJ
|
mm je stariji 6 godina, idealno
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 10.1.2015 21:45:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam uvek naginjala ka starijim muškarcima i svi pre mm su bili stariji od mene (od 4 godine pa do 13 godina stariji), ali "završih" sa mm koji je godinu dana stariji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 10.1.2015 23:34:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Svi momci su mi bili ili isto godiste ili mladji a nakraju zacrsih sa mm koji je 4 god stariji
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 0:01:04
|
|
|
|
acalukic
|
moja supruga je starija od mene svega par meseci,a moja cerka je udata za coveka koji je 5 godina mladji od nje
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 8:15:44
|
|
|
|
cockic
|
mm je 12g i 6 m.stariji od mene
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 8:37:06
|
|
|
|
Kata90
|
mm je mladji od mene 1 god,a ja starija 1 god
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 9:06:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: mamin mish Svi momci su mi bili ili isto godiste ili mladji a nakraju zacrsih sa mm koji je 4 god stariji A ja se zabavljala sa momcima 4 g.stariji od mene
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 13:31:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Mm je stariji od mene 8 godina
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 8.3.2015 16:06:50
|
|
|
|
Plavusa34
|
Imedu nas je 20 god razlike i zajedno smo 12 god
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.8.2017 8:12:10
|
|
|
|
branki*
|
to mozda i nema neke veze...ne znam.mm je od mene stariji skoro 12 godina.funkcionisemo nekako mada,moguce da je ipak bolje da su partneri slicnih godina,bolje se razumeju.
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.8.2017 8:16:04
|
|
|
|
vocicana
|
Mm je stariji12 godina od mene. Funkcionise se, tu i tamo sa po kojom svadjom, ali sve u svemu, ne bi se menjala. Uvek sam znala da ce biti dosta stariji od mene.
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.8.2017 9:58:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Mm stariji 13 godina i savrseno funkcionisemo... Pre njega sam bila u vezi gde je momak bio stariji 8 godina. U svakom slucaju nikada nisam mogla sebe da zamislim pored nekog ko je moje godiste ili mladji 😂 A zaista mislim da su godine najmanji problem, i da je najvaznije kakav si covek, a u braku najvaznije da se medjusobno razumemo, i postujemo; da steknemo poverenje jedno u drugo i da ne branimo jedno drugom nista, naravno i bez ljubomore jer ona je zlo za odnos dvoje ljudi... ali da ne bi bilo nje mora da postoji poverenje koje se gradi...
|
|
|
|
|
RE: Razlika u godinama među partnerima 13.8.2017 15:05:44
|
|
|
|
Sarav
|
Mm je stariji od mene 7,5 godina. Zajedno smo 9 godina. Na početku se poprilično osećala razlika jer sam ja imala 22,a on 30 a sada smo skroz ok.
|
|
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.