|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: salle
Ključne reči:

image
/11


  • 200g telećeg mesa
  • 100 g šargarepe
  • 1 celer
  • glavica crnog luka
  • 1 paprika
  • malo pirinča
  • malo graška
  • ulje
  • brašno
  • peršunov list
  • so
  • mlevena začinska paprika


  1. Od ulja, brašna i začinske paprike napravite tanku zapršku, nalijete vodom, dodajte iseckano povrće i meso. Poklopite i ostavite da se kuva jedan sat. Kada meso omekša, dodajte skuvan pirinač.


Pre serviranja pospite seckanim peršunovim listom

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Piletina sa sirom i začinima
Ringerajin kuvar: cvećka
3
Kuglof sa višnjama
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Američke palačinke
Ringerajin kuvar: Figaro88
3
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR
3





Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
Praziluk čorba
Ringerajin kuvar: lelaigor



Anketa

Za curicu;
Lu

Za curicu

Barbara (17%)

Katja (61%)

Lucija (23%)


Ukupan broj glasova: 114

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here