|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: salle
Ključne reči:

image
/11


  • 200g telećeg mesa
  • 100 g šargarepe
  • 1 celer
  • glavica crnog luka
  • 1 paprika
  • malo pirinča
  • malo graška
  • ulje
  • brašno
  • peršunov list
  • so
  • mlevena začinska paprika


  1. Od ulja, brašna i začinske paprike napravite tanku zapršku, nalijete vodom, dodajte iseckano povrće i meso. Poklopite i ostavite da se kuva jedan sat. Kada meso omekša, dodajte skuvan pirinač.


Pre serviranja pospite seckanim peršunovim listom

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica
4
Topli pizza sendviči
Ringerajin kuvar: Figaro88
3
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
3
Domaći Mancmelou
Ringerajin kuvar: Maraj
3





Čorba od praziluka i mlevenog mesa
Ringerajin kuvar: lesica RR
Paradajz čorba
Ringerajin kuvar: ksena



Anketa

Mrsavljenje posle porodjaja


Sta preporucujete kao najbolju metodu?

dijeta (38%)

set_nja (aktivnosti) (49%)

kreme za zatezanje i sl. (0%)

nesto drugo(navesti sta) (13%)


Ukupan broj glasova: 47

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here