|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Uštipci od tikvica

Ringerajina kuhinja, 7.6.2013
Ringerajin kuvar: lanajelena
Ključne reči:

image
/11


  • 2-3 tikvice
  • 4 jajeta
  • po ukusu soli
  • po potrebi brašno


  1. Očistiti tikvice pa narendati na krupno. Dodati umućena jaja i posoliti po ukusu. Zagustiti sa brašnom, gušće testo nego za palačinke, ali ne previše gusto.
  2. Vaditi uštipke kašikom i pržiti u vrelom ulju. Pržene uštipke vaditi na salvetu da upiju višak masnoće. Služiti toplo.


klinci ih obozavaju

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Punjene palačinke
Ringerajin kuvar: lanajelena
3
Cezar salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3
Topla čokolada - više od napitka
Razmišljate kako da ulepšate hladno zimsko veče? Mirišljava, vruća čokolada će vas sigurno ugrejati i doneti dobro raspo...
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2





Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial



Anketa

DETE
bukimuki

DA LI RAZMENJUJETE ODECU ZA DECU

DA (71%)

NE (29%)


Ukupan broj glasova: 51

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here