|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

Neka ti do izražaja dođe lice, a ne bore!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.3.2023
image

Sada, zahvaljujući novom NIVEA Q10 serumu za ciljano popunjavanje bora, možete da ih zaboravite!

SVE O BEBAMA

Na koga će ličiti vaša beba?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.6.2022
image

Genetičari su primetili da se veliki nos ili bilo koja druga izrazito upadljiva crta fizičkog izgleda često prenosi iz generacije u generaciju. Tako će i vaše dete s velikom verovatnoćom naslediti, recimo, kratke prste na rukama, ili kriv mali prst, ili isturen palac na stopalima.

SVE O BEBAMA

Kako beba kaže VOLIM TE?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.5.2022
image

Beba voli da posmatra lica, ali joj je mamino najdraže, pa joj stalno upućuje nežne poglede. Takođe, svaki put kada beba guguče, zapravo govori mami da je voli.

SVE O BEBAMA

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan minut!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.3.2022
image

Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veoma neobičnim trikom...

image

Za početak ne brinite, mrlje znače da su mališani uživali, slobodni, nesputani i neopterećeni. A i kada bratu ili sestri, ili sebi samima nažvrljaju nešto po licu i telu, sve je to deo kreativnog razvoja mališana.

NEGA KOŽE

Koža je vaše ogledalo

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.4.2019
image

Kako je predivan osećaj kada ste konačno sigurni u sebe... Kada imate 60 godina, vi znate šta želite i konačno možete da istrajete u tome. Ako znate da nosite svoje godine i ponosni ste na njih, bićete ispunjeni, a to će se odraziti i na vaš izgled. Svi oko vas će misliti da ste mlađi i biće iznenađeni kada čuju koliko imate godina. Vrlo lako se primeti kada se neko oseća dobro u svojoj koži i zato je nega kože od izuzetnog značaja.

SVE O BEBAMA

Ne ljubite bebu u lice i ruke

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.2.2019
image

Verovatno vam se desilo da kada sa bebom dođete na neki skup svi nasrnu na nju. Pipkaju je i ljube po licu i rukama, koje ona posle toga stavlja u usta.

OZNAKE:

ODGOJ I RAZVOJ

Ej, mamice! Samo da ti kažem nešto

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.2.2019
image

Grimase koje bebe prave na licu ne samo da su simpatične - oni pokušavaju da komuniciraju na taj način. Evo šta nam govore različiti izrazi na njihovim licima.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Sigurna nega lica tokom trudnoće

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.3.2018
image

Kakva je neophodna nega kože tokom trudnoće i postoje li proizvodi za negu kože koje bi trebalo da izbegavate tokom trudnoće?

OZNAKE:

NEGA DETETA

Kako da negujete bebine oči, usne, uši i nos

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.10.2013
image

Lice vaše bebe je majušno, ali na njemu se ipak nalazi većina njenih čulnih organa, kojima svakodnevno otkriva svet oko sebe. Pogledajmo na šta treba paziti kada negujete bebine oči, usne, uši i nos, i šta nikako ne treba da radite.

STRANA 1 OD 2



MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here