|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

DRŽITE SVOJU DECU ŠTO DUŽE ZA RUKE

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.12.2023
image

Ruke vezuju srca. Šetajte zagrljeni, s rukom u ruci, neka pamte detinjstvo po bliskosti, ljubavi i pažnji, naučite ih istim kako bi cenili prave vrednosti koje će preneti sutra svojoj deci.

PORODIČNI ODNOSI

O babama, jednoj davno izumrloj vrsti…

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.7.2022
image

Da to je baba koja je živela za decu, život o kojem mi maštamo i slasti života koje priželjkujemo njoj nisu padale na pamet. Ona je želela samo jedno, da joj deca budu dobro.

SVE O BEBAMA

Razigrane bebe brže progovore

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.3.2022
image

Fiziolozi su otkrili da su razvoj govora kode dece i pravilna motorika ruke u direktnoj vezi. To je veoma vidljivo kod dece koja, kada ne mogu da nađu pravu reč za određeni predmet, na isti pokažu prstom. Ili koja, dok pišu i crtaju, plaze jezik.

PORODIČNI ODNOSI

Tolika devojčura, a hoće da se nosa...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.9.2021
image

Lekcije života nude nam se na svakom ćošku ovog našeg pulsirajućeg grada. Ipak, ponekad je potrebno zastati i "pročitati" ih.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Rett-ov sindrom, dodatne ideje za roditelje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.6.2021
image

Da bi se razvijalo čulo dodira, ispitujte dlanom i pristima različite teksture. Igrajte se plišanim igračkama, plastičnim kutijama, celofanom, vatom, šmirgl papirom, mekšim i tvrđim četkama….Razvijajte joj čulo doira po celom telu golicanjem, mazite je.

NEGA KOŽE

ZDRAVE NAVIKE ZA ZDRAVU KOŽU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 5.4.2020
image

Pojavu suve, osetljive ili atopijski suve kože mogu izazvati spoljni i unutrašnji faktori. Istovremeno, na intezitet ili pogoršanje simptoma ovih stanja i problema kože znatno utiču pojedine životne navike. Među njima i veća posvećenost ličnoj higijeni tj češće pranje

NEGA KOŽE

Oštećene usne i ruke – kako se izboriti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.10.2019
image

Da li se sećaš njegovog prvog dodira i poljupca? Ili možda oba? Želiš da sačuvaš uspomene, gajiš vašu ljubav ili stekneš novu? Da, dolazi vreme vrućeg kestenja, i kratkih šetnji uz romantične zagrljaje. Ono je na tvojoj strani, jer baš sada, tokom jesenjih i zimskih dana posebnu pažnju obraćamo na delove tela koji su najviše izloženi vazduhu. Njih ne možemo potpuno sakriti od štetnih spoljašnjih uticaja.

SVE O BEBAMA

Ne ljubite bebu u lice i ruke

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.2.2019
image

Verovatno vam se desilo da kada sa bebom dođete na neki skup svi nasrnu na nju. Pipkaju je i ljube po licu i rukama, koje ona posle toga stavlja u usta.

OZNAKE:

NEGA KOŽE

Nega kože u zimskom periodu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 2.3.2018
image

Sačuvajte zdravu kožu i blistav ten uz pomoć jednostavnih saveta. Evo kako da negujete svoju kožu zimi!

NEGA KOŽE

Jesenja nega za ruke i nokte

Autor: Blic žena | 17.9.2013
image

Koža ruku postaje veoma osetljiva kad stignu jesenji dani. Vetar i suv vazduh u prostorijama dodatno je isušuju, pa je zato moramo posebno zaštititi i negovati.

STRANA 1 OD 2



30 komplimenata koje deca treba da čuju
Pročitajte zašto bi trebalo da pohvalite detetovo ponašanje a ne izgled, i kako mu to može pomoći tokom školskog dana. T...
Pre nego vam se ruka otkači i istučete svo...
Šta mislite, u kakvu će osobu izrasti vaše dete koje od malih nogu veruje da su nasilje i agresija normalno stanje i pon...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here