|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PORODIČNI ODNOSI

Kada ste svom partneru pred decom rekli „Volim te“?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.1.2024
image

Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim glavicama bude obojena najživljim i najsvetlijim bojama, sa sve šljokicama.

ODGOJ I RAZVOJ

10 stvari koje ne (treba da) radim umesto mog deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.8.2023
image

Da, nije lako biti roditelj. Još je izazovnije sprečiti sebe da radimo neke stvari.

SVE O BEBAMA

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi izabrali

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.9.2022
image

Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

ODGOJ I RAZVOJ

Pustite decu da sama biraju prijatelje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.7.2022
image

S kim se druže vaša deca, kakvi su im prijatelji i da li loše utiču na njih, samo su neka od pitanja koja sebi postavi skoro svaki roditelj.

ODGOJ I RAZVOJ

Jesi li i ti lokva roditelj?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.3.2022
image

Lokva roditelji ostavljaju deci da biraju. Na taj način promovišu kreativnost i razmišljanje van okvira, stavljajući akcenat na stvari poput ljubaznosti, autentičnosti i iskustava. Pre nego na akademski uspeh i sliče stvari.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Da li bi hemijska kastracija stala na put pedofilima?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.11.2021
image

Uvođenje hemijske kastracije u zakone pojedinih zemalja, poput Severne Makedonije, izazvalo je podeljena mišljenja javnosti, posebno stručnjaka – lekara, psihologa, kriminologa…

ODGOJ I RAZVOJ

Vaspitanje = balans između kontrole i davanja izbora

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.6.2021
image

U vaspitanju je ključno postići upravo balans između kontrole i davanja izbora. Različite situacije zahtevaju različit odnos između ova dva koncepta. Ako u odnosu sa roditeljima dete zna da može da utiče na ishod u pojedinim situacijama, lakše će prihvatiti situacije u kojima mora da se povinuje odlukama roditelja.

ODGOJ I RAZVOJ

Ne, moja ćerka nije moj projekat

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.3.2021
image

Moje dete upoznaje sebe. Otkriva svet oko sebe. Ona otkriva gde su granice kod njenog oca i mene i koliko ih može pomerati.

VREME SA BEBOM

Ali...umesto toga držala sam te u naručju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.3.2021
image

Vreme leti, a ti...tako brzo rasteš. Uskoro ćeš preći iz krevetića u krevet. Dakle, danas će moja lista obaveza sačekati. Umesto toga držaću te u naručju.

SVE O BEBAMA

101 zvezdica Baby kalendara za 2021. godinu!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.12.2020
image

Šta to Ringeraju obasjava divnim sjajem? To su naše blistave zvezdice! Ne jedna ili dve, već njih 100, zapravo 101! Da, 101 fotografija dečice sa najvećim brojem glasova koje ste vi dali tokom takmičenja "Zvezda baby kalendara za 2021. godinu"!

STRANA 1 OD 2



7 praktičnih razloga da imate "samo jo...
Roditelji sa četvoro i više dece su najsrećniji. Prema jednoj australijskoj studiji, mame i tate sa velikim porodicama n...
Tolika devojčura, a hoće da se nosa...
Lekcije života nude nam se na svakom ćošku ovog našeg pulsirajućeg grada. Ipak, ponekad je potrebno zastati i "pročitat...



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image
Click Here