|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

Always pokreće kampanju Kraj Menstrualnom Siromaštvu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.9.2023
image

Always donira 100.000 uložaka devojkama kako ne bi izostajale iz škole i sa fakulteta zbog nedostatka higijenskih proizvoda

ODGOJ I RAZVOJ

U MOJE VREME, DOK JOŠ NIJE POSTOJAO PUBERTET...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.3.2023
image

U moje vreme, dok još nije bio pronađen pubertet, nismo ni znali da smo u kriznim godinama. Stiskali smo prstima prištiće po licu i mazali kosu brilijantinom.

ODGOJ I RAZVOJ

13 razloga zašto je sjajno imati decu istog pola

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.6.2022
image

Deca se manje svađaju ako su istog pola. Dobro, ne baš, svakako se svađaju. Dodala sam ovu 13. stavku u nadi da će se jednog dana moji dečaci voleti međusobno puno, baš kao što ja volim svakog od njih. I nije važno kog su pola, ne bih ih menjala ni za šta na svetu.

ODGOJ I RAZVOJ

Šta devojčice moraju da znaju o pubertetu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.6.2021
image

Pubertet je prirodan i svi mi prolazimo kroz tu fazu, ali postoje načini da olakšate vašoj ćerki prelazak iz deteta u adolescenta.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Šta kad pubertet počne prerano?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.5.2021
image

Prerani pubertet je pojava znakova puberteta ranije nego što je uobičajeno.

PORODIČNI ODNOSI

Hormonski rat u porodici - pubertet i menopauza

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.4.2021
image

Žene u poslednje vreme rađaju sve kasnije, pa se pubertet i menopauza, dva veoma važna životna perioda, često podudaraju. I u organizmu deteta, ali i majke, dolazi do brojnih promena, zbog kojih reaguju na različite načine.

VREME SA DETETOM

Jesper Juul: Telefoni i tableti izgladnjuju naša srca

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.11.2020
image

Jesper Juul, poznati danski pedagog i porodični terapeut objašnjava kako korišćenje pametnih telefona deluje na naše odnose i predlaže eksperiment koji svako može provesti u svojoj porodici.

ODGOJ I RAZVOJ

Podrška i razumevanje su najvažniji za adolescente

Autor: Jelena Krstić Anđelković, dečiji psiholog, Geštalt psihoterapeut | 20.2.2019
image

Petnaestogodišnjak je izjurio iz kuće besan i odbija da se vrati. U školi su primetili da se četrnaestogodišnjak naglo promenio i postao asocijalan, ocene su naglo pale, koristi drogu i zlostavlja druge, čak se javlja i kriminalno ponašanje, ili se bar na njega sumnja. Šesnaestogodišnjak se povukao duboko u sebe, udaljio od porodice i odsekao kosu; piše poeziju nabijenu očajanjem o besmislu života, prekinuo je kontakt sa odraslim osobama van porodice i odbija njihov uticaj onako kako telo odbacuje strano tkivo. Roditelji ostaju sa bolnim osećanjem da je njihovo dete dušom, ako ne i telom, za sada, van njihovog domašaja.

ODGOJ I RAZVOJ

Trogodišnjaci u pubertetu: Jesu li roditelji odgovorni?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.2.2018
image

Neko vreme svi su pričali o izrazu terrible twos, ali sada sve više možemo čitati o malim tinejdžerima zbog kojih roditelji plaču u ćošku i ponekad ne znaju šta da urade.

ODGOJ I RAZVOJ

Pubertet bi trebalo da traje od 10. do 24. godine

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.1.2018
image

Naučnici smatraju da treba pomeriti donju i gornju granicu adolescencije, odnosno puberteta, koji bi trebalo da traje od 10 do 24 godine.

STRANA 1 OD 2



Domaći film "SUNCE MAMINO" u biosk...
Nakon beogradske premijere topla tinejdžerska ljubavna priča, ujedno i ozbiljna porodična drama SUNCE MAMINO premijerno ...
Vulkan - u susret Osmom martu
U duhu ovih promena, u susret Osmom martu, Međunarodnom danu žena, Vulkan izdavaštvo pripremilo je nekoliko izuzetnih na...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image
Click Here