|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PORODIČNI ODNOSI

Šta kada tate napuste svoje sinove?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.2.2024
image

Broj razvoda rapidno raste. Ali nije problem ni razvod, problem je kada tom prilikom sa nestankom braka, nestane i tata. A ostane on. Dečak. Još ako je u “kritičnim” godinama, onim kada je uloga roditelja istog pola najznačajnija za pravilno formiranje identiteta, slike o sebi, svoje polne uloge i razumevanje sebe… problem postaje još veći.

ODGOJ I RAZVOJ

Mama sam dva dečaka i ne mogu sebe zamisliti sa ćerkom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.6.2023
image

Odgajajte ih, pa budu pametni, dobri ljudi. Pokazujte svojim primerom, kako da poštuju svoje prijatelje, učitelje, kao i partnere i šefove. To je velika odgovornost - posebno u današnje vreme. Evo mene, ponosne majke dečaka, učim svoje sinove ljubavi i saosećanju. I ne bih želela da je drugačije.

image

Mama Sara Easter spojila je svoju strast prema fotografiji i ljubav prema svojoj deci, kako bi dokumentovala kakav je zaista život za nju i njenog supruga, dok odgajaju tri dečaka.

ODGOJ I RAZVOJ

Kao majka dečaka mislim na vaše ćerke, dok odgajam sina

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 30.8.2022
image

Odbijam da napuste moju kuću misleći da su jači pol. Ipak, želim da ih ohrabrim da budu što jači. Ali i nežni takođe. Kažem im da volim jake muškarce. I muškarce velikog srca. I molim se da će im se dopasti jake žene.

ODGOJ I RAZVOJ

Očevi u Srbiji sa detetom provode 11 minuta dnevno

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.7.2022
image

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, očevi u našoj sredini svojim detetom se u proseku bave – jedanaest minuta dnevno.

ODGOJ I RAZVOJ

13 razloga zašto je sjajno imati decu istog pola

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.6.2022
image

Deca se manje svađaju ako su istog pola. Dobro, ne baš, svakako se svađaju. Dodala sam ovu 13. stavku u nadi da će se jednog dana moji dečaci voleti međusobno puno, baš kao što ja volim svakog od njih. I nije važno kog su pola, ne bih ih menjala ni za šta na svetu.

ODGOJ I RAZVOJ

Poruka o ljubavi za sinove!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.2.2016
image

Drage mame, sve vi koje imate dečake ma kojeg doba, ovo je poruka koju bi trebalo sačuvati i pročitati im je kad za to dođe vreme. U onim situacijama kada nam ponestane adekvatnih reči i načina za objasniti te delikatne i važne ljubavne odnose, ova poruka za sinove o ljubavi uradiće to umesto vas.

OZNAKE:
STRANA 1 OD 1



Da li su baba i baka isto?
Baba je majka jednog od tvojih roditelja koja živi na selu. Baka je majka jednog od tvojih roditelja koja živi u gradu, ...
Zašto posle maminog porođaja, tate gube li...
Nove mame su možda zabrinute zbog prvog seksa nakon porođaja, ali stručnjaci tvrde da ni tatama nije lako.



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here