|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Priroda krije rešenja rezistencije na antibiotike

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 25.1.2024
image

Borbu protiv prekomerne upotrebe antibiotika je povela Svetska zdravstvena organizacija tako što je napravila dugoročnu strategiju sa jasnim koracima i ciljevima.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 21.1.2024
image

Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama a roditelji su zabrinuti simptomima kao što su visoka temeratura, uporan nadražajni ili produktivni kašalj, simptomi od strane digestivnog trakta koji prate infekciju kao što su mučnina, povraćanje pa i dijareja.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Značaj ispiranja nosa u očuvanju zdravlja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.4.2023
image

Neki od rezultata istraživanja vođenih tokom prethodnih godina, ukazuju na vezu između ispiranja nosa i borbe protiv virusnih infekcija.

PORODIČNI ODNOSI

GOSPOĐO, IMAŠ DIJETE? DAJ OTKAZ!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 8.3.2023
image

Zaista ne znam ko bi trebalo da njeguje bolesnu djecu? Bake? Šta ako nema baka, ako su i one zaposlene ili bolesne? (Do ove godine sam imala tu opciju i koristila je kad je bilo moguće, ali ni to nije bilo dovoljno dobro). Da platim nekoga? Mogla bih, da mi je plata duplo veća. Da vodim bolesno dijete u vrtić? To nije opcija, mada su mnogi roditelji i na to prisiljeni.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Za snažniji imunitet vašeg deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.1.2023
image

Večito pitanje koje muči roditelje odnosi se na to kako najbolje poboljšati imunitet njihovih mališana.

ZDRAVLJE

Sezona gripa je u toku, kako se izboriti?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.1.2023
image

Tokom zimskog perioda, pogotovo tokom naglih promena vremena, potpuno su uobičajene različite respiratorne virusne infekcije. Iako je češće u pitanju prehlada, tokom februara sezona gripa uzima maha, naročito u većim kolektivima poput vrtića, škola, javnih institucija.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

MAMA, BOLI ME GRLO...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.12.2022
image

Najkorisniji u svrhu terapije grla, kada ono zagrebe, je prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Kad se beba prehladi...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.11.2022
image

Usvojili smo rutinu spavanja i raspored hranjenja, upoznajemo se, smejuljimo. U tom svetu ljubavi i maženja, desi nam se i poneka bebina prehlada.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Mame kažu: da dete ne boli grlo - APIS GOLA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.9.2022
image

Prenosimo vam deo mnogobrojnih pozitivnih iskustava mama koje su koristile APIS GOLU za svoje mališane, u terapiji otklanjanja neprijatnih simptoma (bol, crvenilo grla, otežano gutanje...).

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Jačanje imuniteta "vrtićke" dece

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.5.2022
image

Pa zar već? Posle samo četiri dana vrtića. Šta li će biti tek kada bude ostajao ceo dan?! U ponedeljak kod doktora, čekaonica puna. Sestre trče na sve strane, doktori teše roditelje: ˝To je nama normalno. Dva dana vrtića i deca se odmah razbole. Pripremite se, obično to bude nedelju dana vrtić, dve nedelje kod kuće.˝

STRANA 1 OD 3



Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Razbili ste živin toplomer!!!
Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here