|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ŠKOLA

Kada je moje dete spremno da uči da piše?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.8.2021
image

Iako često viđamo decu koja umeju da pišu sa pet godina a neka i ranije, roditelji se pitaju kada je zapravo optimalno da dete počne da uči slova.

VRTIĆ

Kako je biti dete u vrtićima u Srbiji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.5.2019
image

Evo šta kažu roditelji, stručnjaci, ali i sama deca o programima vaspitanja i obrazovanja u srpskim vrtićima.

ODGOJ I RAZVOJ

Deca kojoj roditelji čitaju lakše nauče slova

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.9.2018
image

Ova aktivnost jako je važna za odnos roditelja i dece

VREME SA DETETOM

Učenje slova i vežbanje memorije kroz igru

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.3.2016
image

Dečja igra je najvažniji aspekt razvoja i učenja dece.Kroz igru se dešava mnogo toga, deca uče, razvijaju sposobnosti, navike, i ma kako to nama odraslima izgledalo „igraju se za ozbiljno“. Kao takva, igra je izuzetno važna za decu još od najranijeg doba – jer igrajući se, razvijaju veštine, grubu i finu motoriku, zapažanje, maštu i kreativnost, igra utiče i na njihov društveni i emotivni razvoj.

VREME SA DETETOM

Edukativne igre-kvalitetan i zabavan način učenja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.3.2016
image

Učenje kroz igru je provereno uspešan model učenja kako da dete istovremeno uči na više nivoa i razvija višestruko svoje potencijale. Edukativne igracke deluju stimulativno na dete, nude mu slobodu u izboru aktivnosti kojima će se baviti i ostavljaju mu prostora tako da može činiti ono što želi, može stvarati situacije i učiti kako da vlada njima.

STRANA 1 OD 1



Učenici dobijaju jedinstveni obrazovni bro...
Pojedine škole u Srbiji već su učenicima podelile Jedinstveni obrazovni broj (JOB), pišu Novosti.
Maturant košta 2.500 €, očajni roditelji d...
Brige roditelja maturanata svakako su najveće, a kada stave sve troškove na papir i pogledaju u svoj tanak novčanik, mno...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image
Click Here