|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

VRTIĆ

Da li treba da pošaljem dete u vrtić?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.5.2023
image

Odluka da li će deca ići u vrtić je na rodteljima. U nekim državama predškolsko obrazovanje košta čak više od prosečne školarine.

ODGOJ I RAZVOJ

Moja ćerka (3) još koristi dudu, i ne osećam se krivom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.2.2023
image

Ponekad je ono što vam trenutno čini život lakšim potpuno validan i 100% u redu izbor. Ponekad, prepoznavanje da ova mala stvar koju radite ili puštate svom detetu da uradi – koja nikome ne šteti i nikoga ne povređuje – zapravo nije tako velika stvar. I ne morate joj posvetiti toliko svojih misli ili briga.

ŠKOLA

Kada je moje dete spremno da uči da piše?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 3.8.2021
image

Iako često viđamo decu koja umeju da pišu sa pet godina a neka i ranije, roditelji se pitaju kada je zapravo optimalno da dete počne da uči slova.

ODGOJ I RAZVOJ

Sport treba da im bude zabavan

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 26.3.2012
image

U početnoj fazi treninga deca bi trebalo da prolaze kroz programe treninga niskog intenziteta u kojima je naglasak na zabavi.

STRANA 1 OD 1



NOVA PRAVILA O HRANI U VRTIĆIMA U BEOGRADU
Grickalice, slatkiše i sokove roditelji više ne mogu da unose u vrtiće, a na jelovniku u obdaništima nema ni kikirikija,...
Da li treba da pošaljem dete u vrtić?
Odluka da li će deca ići u vrtić je na rodteljima. U nekim državama predškolsko obrazovanje košta čak više od prosečne š...



Click Here