|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Prema nauci, najjaču vezu imaju majke i ćerke

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 25.12.2017
One razumeju osećanja jedna druge bolje nego iko drugi.
Ključne reči:

image
/11


Naše majke su uvek bile tu za nas, od momenta kada smo pravili prve korake do momenta kada smo prolazile kroz period puberteta do majčinsta, pomažući nam. 


Čak iako su iskusile nekoliko ljutitih tinejđerskih lupanja vratima, veza između majke i cerke se suprostavlja testu vremena. 


Štavise, naučnici kažu da je još čvršća. U studiji koja je rađena, kako bi se utvrdilo iz kog razloga se depresija i ostali poremećaji raspoloženja prenose obično sa majki na ćerke, urađene su magnetne rezonance kod 35 zdravih porodica i utvrđeno je da majka i cerka imaju sličnu anatomiju u delu mozga koji je zadužen za regulisanje osećanja.


Ova povezanost je mnogo veca od povezanosti između majke i sina, oca i ćerke ili oca i sina, izjavili su naučnici u Žurnalu o neurološkoj nauci. Ovo znači da žene mnogo više razumeju osećanja svojih majki nego bilo ko drugi, i obrnuto. 

Sledeci put kada budete imali težak dan, možda ćete poželeti da pozovete nekoga ko (verovatno) ce najbolje razumeti ono kroz sta prolazite.

I ukoliko ste ikada osetili da se pretvarate u svoju majku, sada imate i podršku naučnika.


Šalimo se o nasleđivanju tvrdoglavosti i organizacije, ali tako nešto nikada ranije nismo videli u mozgu čoveka, istakao je Foemt sa Kalifornijskog Univerziteta. Ovo istraživanje je bilo dokaz takvog uticaja.


Preuzeto www.womansday.com

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.
8
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...
8
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
6
13 znakova da imaš najboljeg muža na svetu
Ako tvoj suprug radi stvari sa ovog spiska, osvojila si najveći dobitak na "bračnoj lutriji".
4





10 stvari koje treba da URADITE SA PORODIC...
Ako ne možete da se setite kada ste poslednji put ručali zajedno sa svojom porodicom i zajedno proveli dan, vreme je da ...
Kada mi noge pokleknu, ne stidi me se...
Donosimo vam pismo majke njenoj ćerki, koje svaki put izaziva iste emocije kod svih koji ga pročitaju.



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here