|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

Kako da deca odu u krevet bez rasprave?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.3.2024
image

Roditelji greše kada stavljaju bebu da spava s njima u krevetu jer to detetu vremenom prerasta u naviku i zadovoljstvo kojeg ne žele da se odreknu.

ZDRAVLJE

Pet saveta da redovno vežbanje lakše pređe u naviku

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.10.2023
image

Šta ujutru prvo uradite kad ustanete? Neko odmah obavlja ličnu higijenu, drugi jure u kuhinju po jutarnju dozu kofeina, treći se razbuđuju tako što proveravaju mejlove i društvene mreže. Svi smo na neki način „robovi“ navika i zato je važno da one budu dobre. Ako redovno vežbanje nije jedna od njih, u toku je izazov koji vam može pomoći da to promenite.

PORODIČNI ODNOSI

Četiri osobine koje žene nasleđuju od majke

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.5.2023
image

Kažu da se svaka žena s vremenom pretvori u svoju mamu, a iako to zvuči kao kliše, izgleda da u tome ima i nešto istine.

VRTIĆ

Zašto vaspitači moraju biti mnogo bolje plaćeni

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 12.5.2023
image

Da se razumemo, ogromna većina vaspitača taj posao nije ni odabrala zbog novca. Da im je to bilo važno, bavili bi se nečim drugim.

ŠKOLA

Kako pripremiti decu za početak školske godine

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.8.2022
image

Ovih preostalih desetak dana do polaska u školu s decom treba pričati o tome kako je to izgledalo kad smo mi kretali u školu. Preneti im kakav će dan biti, kad dete ide u školu, koliko ostaje i da će to biti svaki dan, dugi vremenski period.

NEGA KOŽE

Q10 – ZA KOŽU KOJA BLISTA U SVIM GODINAMA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.1.2022
image

Da bi vaša koža bila glatka, čvrsta i elastična potrebne su joj energija, regeneracija i snaga za borbu sa oksidativnim stresom koje će joj obezbediti nega Eucerin®Q10 ACTIVE preparatima.

PORODIČNI ODNOSI

Roditeljska griža savesti i zašto je zaboraviti

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.10.2020
image

Vaša deca ne trebaju savršenu mamu. Često im mama uopšte i ne treba!

ZDRAVA ISHRANA

Porodični obroci i zdrave navike

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.7.2019
image

Redovni porodični obroci mogu pomoći u sticanju i održavanju navika u ishrani.

image

Da, znamo da ima vas koji im niste još uvek kupili mobilni telefon, kao i onih kojima uspeva da ograničite vreme koje provode sa njim, ali ovo su saveti za one kojima to još nije pošlo za rukom. Kako da navedetu decu da ostave mobilne telefone, ali i druge uređaje?

ODGOJ I RAZVOJ

Roditelji loše navike "prenose" na decu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.2.2017
image

Ako ne želite da usvoje vaše loše navike, povedite računa o svojim svakodnevnim ritualima, koji mogu da "upropaste" mališane

STRANA 1 OD 2



Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...



Click Here