|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Brzi posni kolač

Ringerajina kuhinja, 4.6.2013
Ringerajin kuvar: Figaro88
Ključne reči:

image
/11


  • 2 čaše vode
  • 2 čaše secera
  • 4 čaše brasna
  • prašak za pecivo
  • solja ulja
  • 4 kašike džema
  • cimet po ukusu
  • 200g posne čokolade


  1. Umute se dve čaše vode, dve čaše šećera, četiri čaše brašna, prašak za pecivo, šolja ulja, 4 kašike džema i cimet. Peče se na 220 C, kada vam se učini da je gotov proverite čačkalicom. Kada se ispeče prelije se istopljenom čokoladom, još dok je vruć. 


Čokolada se najlepše istopi na pari. U šerpicu sipam vodu, da bude manje od pola, pa na to stavim posudu čije dno potpuno prekrije vrh šerpe. Čokoladu topim bez dodavanja bilo čega, samo prstohvata soli da bude sjajnija...

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
5
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Đevrek salata
Ringerajin kuvar: 17 joka
Sočni posni kolač
Ringerajin kuvar: Ana RR



Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here