|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Čorba od pečuraka

Ringerajina kuhinja, 8.6.2013
Ringerajin kuvar: Ivanka 75
Ključne reči:

image
/11


  • 200gr pečuraka (vrganji, jajčare...)
  • glavica crnog luka, manja šargarepa
  • 2.5dcl mleka
  • 1/2 litra vode
  • 2 kašike brašna
  • začini: 1 kocka za supu, biber, peršun, so (po ukusu)
  • 3 kašike pavlake


  1. Propržiti na ulju luk, šargarepu i pečurke iseckane na tanke listiće.
  2. Kad omekša dodati brašno i postepeno sipati mleko uz neprekidno mešanje.
  3. Dodati vodu i kocku za supu i pustiti da provri.
  4. Dodati začine i pavlaku i j još malo prokuvati (pavlaka može da se doda i tokom jela, svako za sebe koliko voli)


Ja tokom prženja povća dodam malo vode jer nekad hoće da uhvati za dno šerpe. Kad se lepo uprži dodam brašno razmućeno u mleku da se brašno ne bi zgrudvalo.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj
Posni brzi slani rolat
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here