|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Ana RR
Ključne reči:

image
/11


  • 6 kom jaja
  • 6 kašika šećera
  • 1 kesica vanilin šećera
  • 12 kašika griza
  • preliv
  • 1- 1,5 l mleka
  • 6 kašika šećera
  • 1 kesica vanilin šećera


  1. Mikserom umutite sneg od belanaca, dodati šećer i vanilin šećer i mutite dok ne dobijete čvrstu masu.
  2. Smanjite brzinu miksera i dodajte jedno po jedno žumance.
  3. Zatim polako dodajte griz. Dobićete laganu i vazdušastu smesu.
  4. U podmazanu i pobrašnjenu tepsiju (moja je 26x35) sipajte smesu i pecite na 200 stepeni tj. dok ne dobije lepu zlatnu boju. Po potrebi proverite čačkalicom da li je pečeno.
  5. Dok se koh peče skuvajte mleko sa šećerom i vanilom pa vrelo prelijte preko vrućeg, ispečenog koha.


Koh je najbolji kada je hladan, moja preporuka je da ga spremite uveče da bi se preko noći lepo ohladio. Možete u smesu dodati i rendanu limunovu koru, jako je ukusno i osvežavajuće.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Mafini sa bananama
Ringerajin kuvar: World
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



Anketa

Дојење.
Admin

Да ли мислите да је истина да што дуже жена доји, то је бољи имунитет детета?

Click Here