|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ŠKOLA

Kontrola autobusa za ekskurzije: 6 vozača bilo pijano

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.6.2023
image

Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije naveo je da je prilikom kontrola autobusa namenjenih za ekskurzije i rekreativne, utvrđeno 26 neispravnosti autobusa, kao i 22 propusta vozača autobusa, zbog kojih su policijski službenici preduzeli odgovarajuće mere.

ŠKOLA

Od danas se nastavlja nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.5.2023
image

U OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru danas počinje nastava u obe smene uz prisustvo šest policajaca, a biće angažovane i starešine koje će kontrolisati školu, rekao je državni sekretar u MUP Danilo Stevandić.

ODGOJ I RAZVOJ

Pustite decu da sama biraju prijatelje

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.7.2022
image

S kim se druže vaša deca, kakvi su im prijatelji i da li loše utiču na njih, samo su neka od pitanja koja sebi postavi skoro svaki roditelj.

ODGOJ I RAZVOJ

Vaspitanje = balans između kontrole i davanja izbora

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.6.2021
image

U vaspitanju je ključno postići upravo balans između kontrole i davanja izbora. Različite situacije zahtevaju različit odnos između ova dva koncepta. Ako u odnosu sa roditeljima dete zna da može da utiče na ishod u pojedinim situacijama, lakše će prihvatiti situacije u kojima mora da se povinuje odlukama roditelja.

ODGOJ I RAZVOJ

Važnost granica u vaspitavanju deteta

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.4.2021
image

Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine prihvatanje, poštovanje i postavljanje granica.

ODGOJ I RAZVOJ

Kada roditelji gube kontrolu nad decom?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.8.2018
image

Roditelji počinju da gube kontrolu nad svojom decom otprilike u uzrastu od 13 godina, pokazala je studija.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Kontrola kvaliteta dečije odeće?!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.1.2014
image

Nijedna državna institucija u Srbiji ne može da potvrdi da dečja odeća koja se prodaje u radnjama nema teških metala, toksičnih boja ili kancerogenih jedinjenja.

image

Mnogi roditelji saznaju da sa vidom njihovog deteta nije sve u redu tek kada mališan krene u školu. Problem ipak može da se otkrije mnogo ranije, savetuju oftalmolozi.

STRANA 1 OD 1



OVO JE ZA 5+! Pismeni rad malog Teodora (9)
Pismeni rad devetogodišnjeg Teodora Kovačevića iz Beograda o njegovom ocu Milanu, koji je vrlo brzo postao viralan, razn...
PRODUŽENJE RASPUSTA
Ministarstvo zdravlja zbog epidemije gripa dalo je preporuku za produženje raspusta, saznaje "Blic".



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image
Click Here