|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

ODGOJ I RAZVOJ

10 stvari koje deci ne trebaju i 10 koje im trebaju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.3.2024
image

Šta je deci zaista potrebno, a šta nije? Pročitajte, zapamtite, i podelite roditeljima koje poznajete.

ODGOJ I RAZVOJ

Mama sam dva dečaka i ne mogu sebe zamisliti sa ćerkom

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.6.2023
image

Odgajajte ih, pa budu pametni, dobri ljudi. Pokazujte svojim primerom, kako da poštuju svoje prijatelje, učitelje, kao i partnere i šefove. To je velika odgovornost - posebno u današnje vreme. Evo mene, ponosne majke dečaka, učim svoje sinove ljubavi i saosećanju. I ne bih želela da je drugačije.

ODGOJ I RAZVOJ

Greške koje roditelji redovno ponavljaju

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.2.2021
image

Nisam bila u pošti od prošlog incidenta. Bila sam jedna od onih žena koja pored sebe ima dete koje vrišti. Ljudi ispred mene su me puštali kako bih što pre stigla na red i otišla iz pošte – tek je jedno od iskustava.

ODGOJ I RAZVOJ

Preduslov za vaspitano dete je vaspitan roditelj

Autor: Mommy hasnt got a clue blog | 25.6.2020
image

Gete je to lepo sročio u jednoj rečenici: „Mogla bi se roditi već vaspitana deca, ako bi roditelji bili vaspitani“.

ODGOJ I RAZVOJ

Vaspitavaš svojim primerom a ne torture trimerom

Autor: Milica Dobrijević | 19.3.2019
image

Jasno je, deca jesu i trebalo bi da budu bolja od svojih roditelja, ali budimo realni. Potencijalna inteligencija je produkt naslednog faktora, radoznalost – što je još važnije – takođe. Biti uspešan ne znači biti naučnik ili lekar jer su to mama i tata tako hteli, već je uspešan onaj ko je ostvario sopstvene ciljeve. To je jedini način da bilo ko od nas odživi život u sreći.

ŠKOLA

UČITELJICA ZA PRIMER

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 16.2.2019
image

Kad udari nevreme i sneg, kao što ima običaj, nemilice zaspe brda oko Prijepolja a mraz okuje put od Mileševe preko Taševa i Sedobra do Kosatice, učiteljica Dušica Golubović na posao stiže pešice. Ne stigne li, zakasni li, ko ima obraza da joj zameri, prekori je.

STRANA 1 OD 1



Nije prijatno postavljati granice, ali je ...
Biti roditelj jeste zabavan, najlepši, ali i svakako najteži i najodgovorniji zadatak koji osoba ima u svom životu. Svak...
Lepo ste vaspitali decu-da li vam je žao p...
Nijedno dete nije nepomična slika koja se konstantno vlada onako kako roditelji zamišljaju da bi trebalo. Zdrava deca bi...



Click Here