|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

MANJE BUBULJICA TOKOM I NAKON LETA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.8.2023
image

Tokom leta i nakon leta posebno je važno da se koža sklona aknama redovno čisti i neguje adekvatnim preparatima.

ZDRAVLJE

Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj sa aknama

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.4.2023
image

Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u organizmu utiču na njihovu kožu, ali i na njihovo samopouzdanje.

PORODIČNI ODNOSI

Brutalno iskrena poruka o ženama koje ne rade!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.2.2023
image

Umorna od stalnog slušanja fraze - šta radiš po ceo dan?, blogerka Rišel Kastlberi odlučila je da napiše status za sve majke koje ostaju kod kuće i - ne rade ništa. I status je eksplodirao!

MAMA POSLE POROĐAJA

Ponekad mi se čini da je SVE ŠTO RADIM KAO MAMA...

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.1.2023
image

Kada se naviknete na svoju novu rutinu i uhvatite ritam roditeljstva, možda ćete primetiti da se neke stvari čine . . . poznato. Ponekad se čini kao da sve što radite kao mama jeste da imate iste misli ili aktivnosti kojima se ne vidi kraj. Dani se spajaju, a noći su večne. Možda vam je teško da ponovo pronađete sebe, jer deluje kao da glumite u rimejku filma „Dan mrmota“.

UREĐENJE DOMA

Ne dozvoli da tvoje šerpe sijaju više od tebe

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.12.2022
image

Moja baka je govorila...

NEGA KOŽE

Preporuka dermatologa za prvi korak u borbi protiv akni

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.9.2022
image

Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe jesu uzroci pojava nepravilnosti na koži – hormoni i izloženost stresu, kao i manje poznati mikrokomedoni. Dermokozmetički brend La Roche-Posay za ovaj problem nudi rešenje u vidu Effaclar linije.

PORODIČNI ODNOSI

Dom je, kada na nameštaju možeš ispisati – volim te.

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.8.2022
image

“Život je dragocen. Uživajte! Čistite koliko morate”, poručuje jedna domaćica svim ženama. U nastavku saznajte koji je njen recept za srećan dom i život…

POROĐAJ

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.5.2022
image

Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali se suzdržite! Naime, verniks bebama donosi mnoge prednosti!

UREĐENJE DOMA

10 fenomenalnih saveta KAKO DA VAM KUĆA UVEK BUDE ČISTA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.1.2022
image

Proleće se približava, samim tim i velika generalka. Spremite se na vreme! Evo nekoliko fenomenalnih saveta kako da svo smeće iz kuće očistite, koji će vam promeniti život, i uz koje nećete imati utisak da radite Sizifov posao!

image

Mnoga mesta čovek upamti po lepoti, divi se i memoriše nezaboravna dela prirode i graditelja, zapamti strašne i lepe trenutke... Isto tako brojne lokacije, prostorije, čak i ljude pamti po mirisu, bilo da su mirisali na svežinu ili, nažalost, neprijatno. Osim toga, svako ljudsko biće pamti većinu onog što dodirne bilo da je hrapavo, oštro, glatko ili nežno.

STRANA 1 OD 2



Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
Noviteti u HYALU B5 LINIJI za hidrataciju ...
photo
Od brenda La Roche-Posay stižu nam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B...



Click Here