|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

NEGA KOŽE

ČISTA I ZAŠTIĆENA KOŽA BEZ FLEKA OD BUBULJICA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 13.10.2023
image

Sa problemom akni suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih, a iskustva pokazuju da se ovaj problem, čak i uz podršku dermatologa, ne može rešiti brzo ili kako se to kaže “Dok izbrojiš do tri”.

NEGA KOŽE

Recite zbogom pigmentnim flekama uz NIVEA LUMINOUS630®

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 19.9.2023
image

Beograd, 14. septembar 2023 – Iako su nekim ljudima pigmentne fleke simpatične, ženama koje se bore s njima definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem koji pokušavaju da prikriju šminkom i reše na razne načine.

NEGA KOŽE

MANJE BUBULJICA TOKOM I NAKON LETA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.8.2023
image

Tokom leta i nakon leta posebno je važno da se koža sklona aknama redovno čisti i neguje adekvatnim preparatima.

ZDRAVLJE

Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj sa aknama

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 10.4.2023
image

Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u organizmu utiču na njihovu kožu, ali i na njihovo samopouzdanje.

NEGA KOŽE

POBEDITE AKNE I TAMNE FLEKE OD AKNI

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.3.2023
image

Govoreći o efikasnosti preparata iz Eucerin®DermoPURE linije, specijalno formulisane za čišćenje i negu masne kože sklone aknama, dermatovenerolog, doc.dr Srđan Tanasilović, razrešava dve najčešće dileme koje u tom pogledu imaju osobe čija je koža sklona aknama.

NEGA KOŽE

Preporuka dermatologa za prvi korak u borbi protiv akni

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.9.2022
image

Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe jesu uzroci pojava nepravilnosti na koži – hormoni i izloženost stresu, kao i manje poznati mikrokomedoni. Dermokozmetički brend La Roche-Posay za ovaj problem nudi rešenje u vidu Effaclar linije.

NEGA KOŽE

NOVO SAMOPOUZDANJE ZA NOVO LETO!

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.5.2022
image

Sa problemom akni, koji osim estetskih izaziva i emocionalne probleme poput pada samopouzdanja, suočava se 95% adolescenata i 40% odraslih. Ove posledice, nažalost ne prestaju čak ni kada se problem akni umanji ili nestane, jer na koži nakon toga često ostaju tamne fleke koje kvare ujednačenost tena.

ZDRAVLJE

6 najčešćih nedoumica u vezi kontraceptivnih pilula

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.4.2022
image

Uprkos tome što milioni žena širom sveta koriste već nekoliko generacija oralnih kontraceptivnih pilula, u vezi sa njihovom upotrebom postoji mnogo nedoumica. Razjašnjavamo vam neke od njih.

NEGA KOŽE

Brže i lakše do čistije kože i jačeg samopouzdanja

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 31.3.2022
image

Bubuljice i akne veoma su česta pojava sa kojom se suočavaju ne samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Ono što obe grupe imaju zajedničko jesu uzroci pojave nepravilnosti na koži – hormoni i izloženost stresu, kao i posledice istog – manjak samopouzdanja. La Roche-Posay nudi Effaclar rutinu koja već u roku od 12 sati pokazuje prve vidljive rezultate u tretmanu bubuljica i akni kako kod tinejdžera, tako i kod odraslih.

STRANA 1 OD 2



DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...
MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image
Click Here