|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zapečena piletina

Ringerajina kuhinja, 3.7.2013
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 500 gr pilećeg belog
  • 100 gr slanine
  • začin za pečenu piletinu ili 1 kesica instant supe sa pečurkama
  • 500 ml neutralne pavlake
  • 100 gr kačkavalja


  1. Piletinu iseći na tanje šnicle i valjati u začin za pečenu piletinu. Umesto gotovog začina može se uzeti instant supa sa pečurkama. Svako parče piletine valjati u sadržaj instant supe i režati u vatrostalnu činiju.
  2. Odozgo poređati tanku listove slanine. Zaliti sve neutralnom pavlakom i peći u rerni na 200 stepeni oko 35-40 minuta.
  3. Izvaditi piletinu, naribati odozgo kačkavalj i vratiti u rernu na minut-dva da se kačkavalj istopi.


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka
Najbolja ishrana za mališane po Džejmiju O...
Parče pice ili rol viršla odavno su postali standrad za užinu. Ali Džejmi Oliver i nutricionista Vladimir Vujović imaju ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here