|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

POROĐAJ

Niško porodilište prvo u Srbiji uvelo GAS SMEJAVAC

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.7.2023
image

Gas za smejanje ili azotni oksidul koriste mnogi stomatolozi u svetu kako bi umirili svoje pacijente, pored toga veliki broj zemalja u svojim porodilištima pruža trudnicama ovu mogućnost pomoći prilikom porođaja.

ODGOJ I RAZVOJ

Da li sve TATE decu GRLE, LJUBE i kažu "VOLIM TE"?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 29.11.2022
image

Ono što je važno je da obezbedite da vaša deca znaju šta osećate prema njima, čak i ako to ne izgovorite uvek. Interakcije očeva sa njihovom decom mogu imati doživotne posledice, čak i veće nego interakcije sa majkama.

SVE O BEBAMA

13 čudesnih fotografija dvojki, trojki, četvorki

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 27.9.2022
image

Da bismo proslavili višestruke roditelje i zabeležili neke od magičnih momenata blizanaca, trojki i četvorki, sakupili smo neke od najneverovatnijih i najslađih fotografija.

ODGOJ I RAZVOJ

Očevi u Srbiji sa detetom provode 11 minuta dnevno

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 23.7.2022
image

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, očevi u našoj sredini svojim detetom se u proseku bave – jedanaest minuta dnevno.

ODGOJ I RAZVOJ

Da li su očevi – roditelji?

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 26.2.2022
image

“Divno je što imate muža koji vam toliko pomaže” komentariše druga doktorka dok moj muž oblači našu ćerku, a ja stojim pored. Kroz glavu mi prolazi jedan tvit “nije to moje dete, nego naše. I ne pomaže, već biva otac”.

PORODIČNI ODNOSI

I očevi u postporođajnoj depresiji

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 20.5.2018
image

Pritisci koje donosi očinstvo mogu da utiču na mentalno zdravlje muškaraca.

PORODIČNI ODNOSI

15 stvari koje tata koji ima ćerke treba da zna

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.4.2018
image

Tata! On je pravi heroj i nezamenjiva osoba u životu svake ćerke. Očev uticaj oblikuje poverenje kćeri, njenu sliku o sebi, ali i sliku muškarca.

VREME SA DETETOM

OTAC-KOLAC I TATA-MATA

Autor: Zoran Stanojević, novinar i urednik Radio-televizije Srbije | 30.1.2018
image

Tate su već druga priča. Nije svaki otac tata, kao što ne mora svaki tata da bude otac, jer tatom te proglašava dete. Tata je titula koju moraš da zaslužiš. Koliko god je lako definisati oca, toliko je teško odrediti kada se otac pretvara u tatu.

VREME SA BEBOM

Očevi nežni zbog hormona

Autor: Blic online (www.blic.rs) | 9.10.2010
image

Koda beba stigne u kuću tata postaje nežan i osećajan. Priroda se za to pobrinula - njegovo telo počinje pojačano da luči hormon nežnosti. Ovo su potvrdili istraživači iz Izraela koji su upravo završili opsežno istraživanje.

OZNAKE:
STRANA 1 OD 1



Milena: Moja porođajna priča
I eto. Toliko stresa, bola, tuge, suza, ni zbog čega. Znala sam da će moja beba doći na ovaj svet. Nemate pojma koliko b...
Maja Mačak Joldžić: Moja porođajna priča
Prebaciše me na operacioni stol. Govorim hirurgu da mi spasi dijete, on odgovara to nam je i cilj i to je zadnje čega se...



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here